Agent Carter

12 seriale de top ce nu vor mai fi reînoite

438

La momentul în care scriem, 20 iulie 2016, sunt date că o parte din serialele voastre favorite nu vor fi reînoite. Vorbim de seriale care cel puțin în ultimul an au avut un sezon difuzat în premieră.

Ne-am hazarda dacă am spune că acestea nu vor mai fi reînoite niciodată pentru că vedem ce se întâmplă cu Prison Break, care după aproximativ zece ani primește un sezon nou.

În lista de mai jos, veți găsi seriale despre care producătorii lor sau cei care le difuzează au spus extrem de clar ca nu le vor mai reînoi. Evident, serialele sunt multe însă nu le vom extrage decât pe cele care sunt cele mai cunoscute.

Dacă aveți un serial despre care nu mai știți nimic, ne puteți întreba și vom încerca să vă răspundem.

Agent Carter este unul dintre serialele de top ce se vor opri doar la al doilea sezon. Ultimul episod a fost difuzat pe 1 martie, iar fanii se așteptau să vadă și al treilea sezon, care din păcate nu va mai veni. Pe agentul Carter îl vom mai vedea cu siguranță în filmele Marvell.

Agent X. Sharon Stone nu a reușit să facă din acest serial unul de top. Din lista noastră, acesta este cel mai prost cotat. Ca atare, producătorii s-au decis să nu mai facă al doilea sezon.

Banshee se va termina după sezonul 4, care a fost difuzat deja. Serialul va rămâne în memoria noastră cu un premiu Emmy și numeroase alte nominalizări.

Castle se va opri la sezonul opt. Ultimul episod din serial a fost difuzat deja pe 16 mai.

Galavant se va opri abia la sezonul doi. Desi a fost apreciat de cei care l-au văzut se pare că un muzical nu poate avea succesul scontat. Serialul se oprește la sezonul doi.

The Good Wife s-a oprit la sezonul șapte. În cei șapte ani în care s-a aflat pe ecrane a reușit să câștige un Glob de Aur și alte zeci de premii și sute de nominalizări.

Heroes Reborn se oprește la doar un sezon. Vestea nu este însă nouă și am scris despre ea la momentul oportun. Pentru mai multe detalii, citiți articolul.

Legends a avut ultimul episod din sezonul doi pe 28 decembrie 2015. Se pare că nu îl vom mai vedea pe Sean Bean în sezonul trei pentru că acesta nu va mai apărea.

Limitless este un alt serial care se oprește la un singur sezon. Ultimul episod, cel cu numarul 22, a fost difuzat pe 26 aprilie.

Looking nu va avea al treilea sezon. În cele două sezoane a reușit să strângă numeroase premii și nominalizări însă nici unul foarte cunoscut. Au fost mai degrabă premii recunoscute în breaslă.

Person of Interest se va termina cu sezonul 5. Serialul a fost unul extrem de apreciat și a avut actori cunoscuți, precum Michael Emerson sau Jim Caviezel. Numele lor s-ar putea să nu vă pară cunoscute însă îi veți recunoaște foarte ușor după chip.

Vinyl este un alt muzical ce nu reușește să se impună, ca audiență, deși a fost intens promovat și a fost difuzat pe HBO. Acesta nu va avea decât un singur sezon.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *