A apărut primul trailer al filmului Mr. Holmes

470

Primul trailer al filmului Mr. Holmes ni-l dezvăluie pe Ian McKellen în rolul celebrului detectiv, ajuns la vârsta de 93 de ani, pus în faţa ultimei sale provocări. Un caz vechi, de peste 50 de ani, îl bântuie şi e hotărât să îi pună capăt, odată pentru totdeauna.

Pleacă în această aventură fără a îl avea de partea sa pe Watson. Iniţial, filmul urma să se numească A Slight Trick of the Mind.

Acţiunea peliculei are loc în 1947 şi e regizată de Bill Condon. Sherlock Holmes trăieşte împreună cu menajera lui şi fiul acestuia, un detectiv amator.

Este curios dacă Condon va reuşi să ne ofere o altă perspectivă a lui Sherlock Holmes, alta decât cea cu care ne-am obişnuit.

Sinopsis oficial Mr. Holmes

Mr. Holmes se întoarce dintr-o călătorie avută în Japonia, unde a căutat o plantă rară, cu efecte puternice de restaurare, el fiind martor al războiului nuclear.

Retras în ferma sa de la malul mării şi aflat doar în compania menajerei şi a fiului său, Roger, Holmes îşi petrece ultimele zile lângă albinele sale.

Acesta se luptă cu pierderile de memorie şi se bazează pe ajutorul primit de la fiul său, în rezolvarea unui caz neterminat, pentru că a fost forţat să se pensioneze. Va încerca astfel să caute răspunsuri la misterele vieţii şi ale iubirii, înainte de a fi prea târziu.

Premiera filmului în Statele Unite al Americii este anunţată pentru data de 19 iunie 2015. Probabil, cam în aceeaşi perioadă va apărea şi în România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *