barely lethal

A apărut primul trailer „Barely Lethal”

438

În primul trailer Barely Lethal apar actori precum Samuel L. Jackson, Sophie Turner (Sansa din Game of Thrones) sau Jessica Alba. Hailee Steinfeld joacă rolul unei asasine adolescente, care deşi stăpâneşte tehnici letale, nu îşi mai doreşte să trăiască precum o ucigaşă.

Aceasta îşi înscenează propria moarte şi se prezintă ca un student străin, dar nu se poate „despărţi” de vechile obiceiuri şi de vechii duşmani.

Trailerul ne prezintă un film în care tiparul femeii letale, la propriu, nu la figurat, se integrează perfect într-o comedie adolescentină. Probabil va prinde foarte bine în rândul publicului tânăr.

Dacă nu vă daţi seama încă cine e Hailee Steinfeld, aceasta a jucat rolul principal în westernul True Grit din 2010.

Nu ştim încă când va fi lansat filmul dar cel mai probabil, o veţi vedea mai întâi în Pitch Perfect 2 ce va apărea în România pe 29 mai 2015. 

Barely Lethal e regizat de Kyle Newman şi scris de John D’Arco. Deşi amândoi au lucrat mult timp în domeniu, nici unul nu a pus umărul la vreun film care să mă impresioneze cu ceva. Actorii îmi dau însă speranţe. Chiar dacă Jessica Alba nu prea am mai văzut-o în filme foarte bune, în ultimul timp, calităţile sale sunt incontestabile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *