Aeon Blank Dark Waters

Aeon Blank a lansat un nou videoclip

547

Aeon Blank a lansat videoclipul noului single Dark Waters. Piesa este extrasă de pe albumul cu acelaşi nume şi este mixată de Adam Whittaker. E prima dată după ceva timp în care sunt lăsat fără cuvinte de cum arată un clip. E adevărat că luna aceasta au fost lansate multe videoclipuri interesante însă acesta e cel mai aproape de gustul meu.

Are ceva aparte şi e ajutat şi de piesă. Artistic e prea puţin spus. E realizat din doar două culori, alb şi albastru închis, copiind oarecum cerneala. De fapt, primele imagini ne trimit cu gândul la dispersia cernelii în apă. Asta la o privire superficială. Dacă suntem puţin mai atenţi, putem vedea cum se conturează materia cenuşie.

Pe fundal apare un chip şi versurile piesei. Sincer, există toate incredientele pentru ca piesa să prindă în toată Europa şi peste ocean.

Văzând pentru prima dată acest clip şi neauzind de trupă, veţi putea crede cu uşurinţă că e opera unei formaţii de afară. Ei nu. Aeon Blank este o trupă de alternative rock cu influenţe metal, dark wave sau gotic din Bucureşti, compusă din Emil Luca, Mircea Becherescu, Adrian Popescu, Radu Artin şi Zory David.

Dark Waters este cele de-al doilea material discografic de studiou al trupei şi a fost lansat în noiembrie anul trecut. Conţine 12 piese şi costă 29 de Ron. Transportul e gratuit dacă îl cumpăraţi de pe getmusic.com.

Tracklist Aeon Blank – Dark Waters

1.Behind Closed Dors

2.Alone At The Movies

3.The Man On Mars

4.Hipster Apocalypse

5.Star Babies

6.Killer On A Rose

7.Dark Waters

8.Jupiter’s Moon

9.Lullaby

10.Rain City

11.Sleep And Decay

12.Beyond The Strings

Revenind la videoclip, ce părere aveţi!? Credeţi că are şanse să cucerească publicul de afară!? Vă aşteptăm cu un comentariu!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *