Alexandrina Hristov

Alexandrina Hristov va cânta în Bucureşti şi Iaşi

542

29 octombrie şi 7 noiembrie sunt datele în care bucureştenii, respectiv ieşenii o pot asculta live pe Alexandrina. Aceasta va fi însoţită de trupa sa, compusă din instrumentişti la fel de talentaţi precum ea. Ei se numesc Petre Ionutescu, Gabriel Almaşi, Alexei Turcan, Mihai Moldoveanu şi Radu Pieloiu.

Concertul din Bucureşti va avea loc joia aceasta, 29 octombrie, în Control Club, de la ora 20:00. Biletul costă 50 de lei şi mă tem că dacă nu vă grăbiţi, nu veţi mai prinde unul.

Următorul concert va avea loc în Iaşi, luna viitoare. Mai exact, pe 7 noiembrie în Underground The Pub, tot de la ora 20:00. Şi în cazul de faţă ar trebui să vă grăbiţi pentru că biletele sunt mult mai ieftine, doar 30 de lei.

În ambele cazuri, biletele pot fi cumpărate online de pe eventbook.ro sau de la cluburile în care vor avea loc concertele.

De ce trebuie să mergeţi la spectacole!? Pentru că Alexandrina Hristov este un artist complet. Jonglează cu muzica, pictura sau poezia şi pe toate trei le face la fel de bine. În plus, o puteţi vedea destul de rar, iar când aveţi oportunitatea, ar fi bine să profitaţi de ea.

Cine e Alexandrina Hristov! S-a născut pe 5 mai 1978 în Chişinău şi a devenit cunoscută în România pentru muzica sa diferită, chiar dacă mai compune şi poezii sau pictează. Dacă nu îi cunoaşteţi piesele, iată una dintre ele.

Stilul muzical este greu de definit. Poate fi caracterizat ca un pop acustic cu influenţe rock, jazz, soul etc. Primul album, Om de lut, i-a apărut abia în 2009. Cel de-al doilea, Flori de spin, a fost lansat în 2014.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *