Alina Plugaru şi Cristi Jugaru sunt noii concurenţi în show-ul tv Sunt celebru, scoate-mă de aici

1180

În emisiunea de aseară, vedeta filmelor pentru adulţi, Alina Plugaru, şi Cristi Jugaru s-au alăturat echipei deja formată în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, difuzată de Pro TV.

Aceştia îi vor avea colegi de junglă pe Gina Pistol, Dorian Popa, Pacha Man, Cătălin Moroşanu, Ruby, Luminiţa Nicolescu, Elena Lasconi, Mihai Trăistariu, Elena Merişoreanu şi Andreea Moldovan, fostă concurentă a emisiunii MasterChef.

Emisiunea Sunt celebru, scote-mă de aici a devenit rapid lider de audienţă, chiar de la prima ediţiei, când a fost urmărită de peste 2,5 milioane de români, depăşind cu mult emisiunea de pe TVR, în care a fost invitat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

Media de telespectatori din a doua seară a scăzut la 2,3 milioane, însă nu trebuie uitat faptul că a început Champions League.

Producţia va fi difuzată, în fiecare seară, de la ora 20:30. Mihai Bobonete şi Cabral sunt gazdele show-ului, transmis în direct.

Vedetele sunt supuse unor probe dure în care trebuie să câştige mâncare pentru întreaga echipă, alta decât orez şi fasole.

În show-ul de aseară, Mihai Trăistariu şi Andreea Popescu au fost supuşi unei probe culinare, deloc apetisantă, în care au trebuit să mănânce viermi vii şi alte „delicatese” autohtone, însă mâncarea câştigată a fost pierdută pentru că Dorian Popa a încălcat regulile stabilite de organizatori, ascunzând zahăr şi cafea.

Locaţia în care se filmează Sunt celebru, scoate-mă de aici se găseşte în apropierea Parcului Naţional Kruger, din Africa de Sud.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *