Alpin Film Festival

Alpin Film Festival va începe pe 4 martie la Predeal

506

Prima ediţie a evenimentului Alpin Film Festival se va desfăşura săptămâna viitoare la Predeal, între 4 şi 6 martie. Acesta este primul festival internaţional film, carte şi fotografie destinat promovării culturii montane din Romania.

Oraşul Predeal nu a fost ales întâmplător pentru a găzdui evenimentul ci probabil pentru că este oraşul situat la cea mai mare altitudine din România. În principiu, intrarea e liberă la toate evenimentele desfăşurate în cadrul festivalului. Există însă şi o excepţie. Pentru a participa la petrecerea After Sky din noaptea de sâmbătă spre duminică va trebui să plătim intrarea.

Pârtia de la Clăbucet Sosire va deveni pentru două seri un cinematograf imens în aer liber şi având în vedere temperaturile de afară vinul fiert va înlocui probabil popcornul sau băuturile carbogazoase.  Ecranul montat pe pârtie va avea 120 de mp iar sunetele vor fi de o calitate înaltă, la fel ca şi imaginea.

Un alt ecran va fi montat în Sala de Sport Predeal ce are o capacitate de 400 de locuri. Aşadar, în condiţii meteo neprielnice, filmele vor rula în continuare, fie cu întârziere, fie prin schimbarea locaţiei. De altfel, organizatorii şi-au exprimat deja intenţia de a schimba programul din mers daca condiţiile meteo nu permit o desfăşurare normală.

Ce filme pot fi văzute la Alpin Film Festival

Vineri, 4 martie pot fi văzute filmele Streif:One Hell of A Ride, de la ora 19:00, All I Can şi Valley Uprising, de la ora 21:00.

Sâmbătă, 5 martie vor rula K2 And The Invisible Footmen, de la ora 18:00, Supravieţuitorul, de la ora 19:00, Afterglow, de la ora 19:30, Darklight, de la ora 19:45, şi Unreal, de la ora 20:00.

Vizitaţi site-ul alpinfilmfestival.ro pentru mai multe detalii despre festival. Aveţi ocazia să vedeţi întregul program, toate evenimente şi multe alte surprize.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *