AMC: Preacher va avea al doilea sezon

408

AMC a anunțat că va produce al doilea sezon al serialului Preacher datorită succesului pe care l-a avut primul. Noul sezon va avea 13 episoade în loc de zece, ceea ce ne face să credem că vor exista și alte sezoane.

Numărul celor care au văzut primul sezon s-a ridicat la peste 2 milioane de telespectatorii însă tendința a fost mereu în creștere. Sunt șanse mari ca numărul telespectatorilor să fie în creștere și în continuare.

Charlie Collier, președinte AMC: ”Preacher este un program de televiziune special și suntem dornici de a împărtăși cu fanii restul din acest sezon sălbatic și, în prezent, al doilea sezon extins”.

Preacher este o dramă supranaturală cu accente de comedie ce îl are în centru pe un predicator din West Texas pe nume Jesse Custer. Acesta trăiește într-o zonă care este locuită de o entitate misterioasă ce îl determină să dezvolte o abilitate extrem de neobișnuită.

În serial joacă Dominic Cooper, în rolul lui Jesse Custer, Ruth Nega, în rolul fostei prietene a lui Custer și Joseph Gilgun.

Cel de-al doilea sezon din Preacher va apărea în 2017. Nu știm încă data exactă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *