Ana Ularu va juca, pentru ultima oară în 2014, piesa „În Parc”

399

Vineri, 19 decembrie, Ana Ularu va juca, pentru ultima oară în acest an, piesa de teatru „În parc”.

Spectacolul va începe la ora 19:00 în Godot, iar biletul costă 30 de lei. Interpretarea durează o oră şi zece minute.

Alături de actriţă va juca Istvan Teglas. Cei doi vor interpreta, într-un mod comic, patru cupluri, din patru epoci diferite, în patru planuri, însă într-un cadru unic – o bancă goală,într-un parc oarecare.

Cele patru cupluri sunt Eminescu şi Veronica Micle, Regele Ferdinand şi Miţa Biciclista, celebrul criminal în serie, Râmaru, alături de o potenţială victimă şi doi tineri din „epoca reţelelor de socializare”.

Scenariul şi regia îi aparţin lui Radu Iacoban, iar scenografia poartă semnătura Mihaelei Ularu.

Chiar dacă e una dintre cele mai căutate actriţe de film, câştigând premiul Gopo în 2012 pentru cea mai bună actriţă într-un lungmetraj şi primind o nominalizare, la aceeaşi categorie, anul acesta, Ana Ularu nu a renunţat la teatru. 

Ea mai joacă în  Omul cel bun din Seciuan, unde are rolul principal. Piesa a avut premiera toamna trecută la Teatrul Bulandra.

În cinematografele din Romania o puteţi vedea zilele acestea în  Serena, unde joacă alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence. De curând a apărut şi în filmul Index Zero, unde are rolul principal.

Printre ultimele piese de teatru în care a jucat Istvan Teglas se află: Furtuna (Teatrul Naţional), Revizorul (Teatru Naţional), Două liniuţe (Godot Cafe-Teatru).

UPDATE – 14 iunie 2015

Piesa se mai joacă, tot în Godot Cafe-Teatru, sâmbătă, 20 iunie 2015. Dacă veţi rata şi această ocazie, nu trebuie decât să aşteptaţi următoarele spectacole pentru că ele vor exista, cu siguranţă.


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *