Ana Ularu va juca rolul „fetei rele” într-un serial difuzat de NBC

569

NBC a difuzat recent o serie de afișe ale serialului Emerald City în care apare și Ana Ularu. Pentru cei care nu știu, Ana a jucat câteva minute în The Borgias. Nu faptul că joacă într-un serial de afară ar fi surpriză ci faptul că joacă unul dintre rolurile importante.

Emerald City va avea premiera în septembrie, iar primul sezon va avea zece episoade. Ana va fi unul din cei șapte actori ce vor juca în toate. Filmările nu s-au terminat încă însă promovările au început și sunt destul de intense.

Serialul are la bază povestea Vrăjitorul din Oz, pe care o va reimagina. Potrivit presei de afară, Emerald City ne-o prezintă pe Dorothy Gale la vârsta de 20 de ani. Aceasta, împreună cu cățelul ei, este transportată într-o altă lume, un tărâm mistic în care regatele sunt într-o bătălie aprigă pentru supremație.

Ana Ularu va juca rolul Vrăjitoarei cea Rea din West, rolul principal negativ. Dorothy va fi interpretată de Adria Arjona, care a jucat până acum în Narcos și True Detective. Vrăjitorul din Oz va fi jucat de Vicent D`Onofrio.

Iată posterul cu Ana Ularu în Emerald City!

ana ularu emerald city

Pe Ana o vom mai vedea toamna acesta în filmul carierei, cel puțin din perspectiva vizibilității la nivel global. Ea va juca în Inferno, continuarea Codului lui Da Vinci.

În filmul adaptat după cartea cu același nume, scrisă de Dan Brown, românca va juca alături de Tom Hanks și Felicity Jones. Regia filmului îi aparține lui Ron Howard, cunoscut pentru A Beautiful Mind sau Rush.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *