jolie pitt copii

Angelina şi Brad Pitt vor mai adopta un copil

571

Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc să adopte un nou copil. Au făcut deja formalităţile şi vor aduce în familia lor un băiat din Cambodgia, acolo unde Angelina filmează în acest moment First They Killed My Father.

Acesta va fi al patrulea copil adoptat de cuplu şi vă puteţi întreba, evident, de ce o fac. Cei doi nu sunt în postura de a nu face copii, având deja trei naturali. Să fi vrut oare să ajungă la cifra 7!? Să fie oare doar superstiţioşi!?

Copilul se află în acest moment în Siem Reap, iar numele lui este Allouy Shoun şi este cel mai mic dintre cei 13 fraţi ai săi. Angelina l-a cunoscut pe băiat prin intermediul propriilor copii.

Doi dintre ei s-au împrietenit cu acesta în timp ce vizitau Cambodgia. Familia biologica a copilului locuieşte într-o baracă sărăcăcioasă şi astfel că actriţa a promis că îi va sprijini părinţii cu un milion de dolari. Asta nu vă sună cumva a … dar hai să nu fim cârcotaşi.

Câţi copii au Angelina Jolie şi Brad Pitt

După cum am spus deja, acesta va fi al şaptelea copil al cuplului de la Hollywood. Primul copil natural este un băiat şi s-a născut pe 27 mai 2006, în Namibia.

Au urmat apoi doi gemeni, un băiat şi o fată, care s-au născut pe 12 iulie 2008 la Nisa, cu două zile înainte de Ziua Naţională a Franţei.

Primul copil al familiei este însă adoptat tot din Cambodgia, este un băiat, s-a născut în 2001 şi a fost adoptat în 2002. A doua adopţie, a unei fete din Etiopia, a avut loc în 2005, la şase luni de la naşterea sa.

Ultimul copil adoptat este un băiat din Vietnam care s-a născut în 2003 şi înfiat de cuplu în 2007, înainte de a se naşte gemenii dar după ce s-a născut primul copil natural.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *