Aprilie 2016. Concerte în Bucureşti!

546

Luna aprilie va fi una bogată în evenimente, în special în concerte. O parte din ele se vor regăsi în lista de mai jos. Cifra din dreptul fiecărui eveniment reprezintă ziua din aprilie în care va avea loc.  Puteţi completa lista lăsând comentarii.

Bucureşti. Concertele lunii aprilie.

1.Hteththemeth (sper să fi scris corect numele) îşi lansează albumul Best Worst Case Scenario în Club Fabrica. Acesta este al doilea album al trupei iar la lansarea lui vor fi invitate trupele Tiarra si Aeon Black. Până pe 31 martie intrarea costă 25 de lei iar în ziua concertului va costa 35 de lei. Biletele pot fi cumparate de pe ambilet.ro.

2.Delia va cânta la Sala Palatului atât pe 2 aprilie cât şi pe 3 aprilie, iar concertele vor purta denumirea Welcome to Deliria. Biletele pentru prima zi au fost deja vândute astfel încât vă puteţi cumpăra tickete doar pentru concertul de pe 3 aprilie. Cel mai ieftin bilet costă 70 de lei iar cel mai scump ajunge la 300 de lei.

2.Grigore Leşe, Leontina Văduva, Nicolae Licăreţ şi Laure Cambau vor participa la a treia ediţie a concertului caritabil Suflet In Culori ce va avea loc la Ateneul Român şi care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu autism. Preţul unui bilet la categoria a III-a costă 30 de lei, la categoria a II-a, 40 de lei, iar la categoria I, 60 de lei.

2.Implant Pentru Refuz  va cânta în Club Fabrica iar biletul costă 40 de lei.

3.Amorphis va cânta la Arenele Romane, într-un cort încălzit. Biletele costă 70 de lei, până pe 2 aprilie, şi 80 de lei, în ziua concertului.

7.Camioane In Multime ca urca pe scena din Club Fabrica.

7.Alexandra Uşurelu va urca pe scena de la Berăria H, alături de trupa sa. Biletul costă 40 de lei sau 50 de lei, în zona VIP.

7.Cargo va cânta în Hard Rock Cafe, începând cu ora 21:30. Biletele pot fi cumpărate cu 55 sau 70 de lei, în funcţie de locul ocupat.

8.Rome şi Byron vor susţine două concerte acustice în Berăria H, începând cu ora 22:30. Biletul costă 40 de lei.

8.Celelate Cuvinte susţine un concert în Music Club iar biletul costă 40 de lei.

8.Zob şi SKA-NK vor cânta în Club Fabrica iar preţul biletului este 35 de lei.

14.Dacă vă era dor de Zdob şi Zdub, atunci aveţi ocazia să îi revedeţi în Hard Rock Cafe. Preţurile sunt 65 de lei, fără loc la masă, şi 120 de lei, cu loc la masă.

14.Sarmalele Reci vor susţine un concert acustic la Teatrul de pe Lipscani.

15.Iris şi Cristi Minculescu vor cânta în Berăria H. Preţ bilet: 35 de lei, categoria C, 50 de lei, categoria B sau 75 de lei, categoria A.

16.Festivalul Stelele Rock-ului revine după doi ani la Arenele Romane. Preţul biletului este 60 de lei, va prezenta Cristi Hrubaru iar pe scenă vor urca Lună Amară, Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Truda si Nicu Covaci, în calitate de invitat special.

21.Dacă veţi rata concertul de pe 7 aprilie, veţi avea ocazia să îi vedeţi pe timişorenii de la Cargo pe 21 aprilie, tot în Hard Rock Cafe.

22.Despre concertele Larei Fabian am scris într-un articol precedent.

26.Lună Amară va cânta la Arenele Romane iar biletul costă 30 de lei.

27.Voltaj va veni în Berăria H. Cel mai ieftin bilet costă 40 de lei.

28.După concertul de la Arene, Lună Amară va mai susţine un concert în Hard Rock Cafe, la acelaşi pret, 30 de lei intrarea.

30.Şuie Paparude va cânta în Berăria H, iar biletul costă 15 lei la categoria B şi 25 de lei la categoria A.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *