Ara Malikian

Ara Malikian, un concert care nu se ratează

449

Ara Malikian va cânta la Sala Radio din Bucureşti pe 26 mai 2015, de la ora 20:00. Alături de el, pe scenă vor mai urca prim-violonistul Orchestrei Simfonice din Madrid, Jorge Guillen, violonistul Humberto Armas, Nantha Kumar, Hector El Turco, Tania Abad şi David Barona Oliver.

Accesul în sala se va putea face începând cu ora 19:30. În acest moment, un bilet la concertul lui Ara Malikian costă 115 lei la categoria a III-a, 145 lei la categoria a II-a şi 175 de lei la prima categorie.

Artistul îşi va promova cel mai recent album numit simplu „15”. Acesta marchează 15 ani de activitate pe scenă, perioadă în care a colindat Spania în lung şi în lat şi a cântat în aproximativ 40 de ţări.

Ara Malikian s-a născut în 1968 şi este un violonist spaniol cu origini libaneze şi armene. A studiat vioara cu tatăl său de o vârstă fragedă şi a dat primul său concert la numai 12 ani. La doi ani distanţă a fost invitat să studieze la Hochschule fur Musik und Theather Hannover din Berlin. A acceptat şi devenea cel mai tânăr elev admis la această şcoală de prestigiu.

Faptul că are origini diverse, l-a ajutat să preia influenţe din foarte multe culturi din Orientul Mijlociu sau din America de Sud. Ascultând muzica lui Malikian observăm foarte uşor că îi place să experimenteze. Are piese proprii însă cântă şi melodii rock sau foarte cunoscute în anumite culturi. Cei care veţi merge la concert veţi asculta cu siguranţa Ciocârlia.

În afara concertelor, îi puteţi asculta muzica pe 24 de albume proprii, pe alte cinci în care e invitat dar si pe coloanele sonore a şapte filme. Două dintre acestea sunt regizate de Pedro Almadovar – Hable con ella şi La Mala Education.

Cred că pentru iubitorii de muzică clasică acesta este unul dintre concertele care nu se ratează!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *