Are You Here (2013)

561

Owen Wilson este un actor paradoxal. Filmele lui sunt urmărite dar aproape de fiecare dată primesc un rating prost pe site-urile de specialitate. Cam la fel se întâmplă și cu Are You Here, despre care cred că este un film mult mai bun decât nota 5.3 primită pe IMDb.

Personajul cheie pe care trebuie să îl urmărim este de data aceasta cel jucat de Zach Galifianakis.

Categoric, filmul nu este o capodoperă însă este un film de comedie peste medie, iar umorul vine din mai multe direcții, din replici, situații și acțiuni.

Omul cheie din spatele acestui film este Matthew Weiner, cel care a scris scenariul pentru serialul Mad Men. Acesta scrie scenariul și pentru Are You Here, film pe care îl regizează și îl produce.

Personal împart filmul în două părți. Prima parte este banală, nu prea plictisitoare dar nici cu prea multe plusuri. În partea a doua umorul ridică stacheta și încep să apară replicile interesante. Ca atare dacă nu vă plac primele minute așteptați măcar o jumătate de oră, dacă nu mai mult.

Nu știu dacă e un film pentru cinema însă este unul acceptabil pentru micul ecran.

Sinopsis Are You Here. Steve este un prezentator de rubrică meteo la un post de televiziune obscur. Are un prieten rupt de realitate cu care fumează marihuana ocazional. Acestuia îi moare tatăl și se duc amândoi la parastas.

Ben, prietenul lui Steve, afla ca tatăl său i-a lasat o avere foarte mare. Umorul apare când mama vitregă a acestuia dar și prietenul lui urmăresc să îi ia o mică parte din avere.

An: 2013 IMDb: 5.3 Regie: Matthew Weiner Cu: Owen Wilson, Zach Galifianakis. Amy Poehler Gen: comedie Durată: 114 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *