Arkona

Arkona şi Korpiklaani vor cânta la Bucureşti şi Timişoara

366

2 şi 3 noiembrie sunt datele în care finlandezii de la Korpiklaani şi ruşii de la Arkona vor cânta la Bucureşti, respectiv Timişoara. Vor fi două zile în care cel mai bun folk metal al momentului va răsuna în întreaga ţară.

Concertul de la Bucureşti va avea loc la Arenele Romane, lunea viitoare, de la ora 18:00. În acest moment, biletul pentru acces general costă 70 de lei însă în ziua concertului va costa 80 lei la intrare. Spectacolul va dura aproximativ cinci ore însă nu vor cânta doar cele două trupe. Sunt invitaţi şi italienii de la Riul Domanei.

Fumatul este interzis pentru că la Arene va fi amenajat un cort încălzit. Nu trebuie să vă mai faceţi probleme cu ploaia, deşi aceasta nu se anunţă.

În aproximativ aceeaşi formulă va avea loc şi concertul de la Timişoara. Acesta se va desfăşura în Daos Club, marţea viitoare, de la ora 21:00, dacă e corectă informaţia. Biletul pentru acces general costă 50 de lei până luni. În ziua concertului va costa 60 de lei.

În ambele concerte, Korpiklaani îşi va prezenta cel mai recent album „Noita”, lansat anul acesta, dar nu vor lipsi piesele celebre, mai vechi.

Noita este al 9-lea album al trupei şi a fost lansat pe 5 mai 2015. Conţine 10 piese şi un bonus track ce însumează 50 de minute de muzică de calitate.

Cel mai nou album Arkona a fost lansat în aprilie 2014, aşadar ruşii vor cânta ce au ei mai bun sau ce veţi cere voi. Eu zic să mergeţi să îi provocaţi!

Biletele pentru ambele concerte pot fi cumpărate de pe iabilet.ro şi din reţeaua iabilet sau direct de la locaţiile în care au loc concertele!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *