Armand Assante filmează în România pentru un film românesc

315

Armand Assante se află în acest moment în România pentru a filma The Wanderers, un film regizat de Dragoș Buliga, în care joacă și câțiva actori români, dar și străini.

The Wanderes este un thriler supranatural, bazat pe un scenariu original scris de Octav Gheorghe. Assante joacă rolul unui american faimos pentru vânătorea fantomelor și a vampirilor.

Acesta ajunge în Transilvania alături de un jurnalist israelian, al cărui rol e jucat de Lior Ashkenazi. Cei doi merg pe urmele unei misterioase povești sângeroase, petrecute într-un castel.

Aceștia sunt însoțiți de o româncă ce le e ghid. Rolul este jucat de Raluca Aprodu.  Lor li se alătură o echipă de sud coreeni ce sunt în căutarea unui subiect senzațional.

Printre actorii români ce au primit un rol în film se numără și Claudiu Bleonț, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, Bogdan Nechifor și George Remeș.

The Wanderes este un proiect independent românesc cu o echipă internațională de producători și investitori ce au asigurat un buget semnificativ mai mare decat sunt obișnuiți regizorii români.

Filmările au loc în Sighișoara, Dofteana (Bacău), și în București.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *