Arrow şi The Vampire Diaries vor avea sezoane noi

1484

Mark Pedowitz, preşedintele CW, a anunţat, de curând, că opt dintre serialele reţelei vor fi prelungite pentru sezonul 2015-2016, printre care şi The Vampire Diaries care va ajunge, astfel la sezonul 7.

În prezent, la TV, se difuzează sezonul 6 din Jurnalele Vampirilor, care a debutat pe 2 octombrie 2014 şi se va termina anul acesta, având 16 episoade. 

Data în care va debuta noul sezon nu a fost anunţată încă, dar bănuim că va fi la începutul lui octombrie.

Primul episod din serie a fost difuzat de CW pe 10 septembrie 2009 şi a devenit foarte repede popular printre adolescenţi. Aproape toate sezoanele au avut câte 22 de episoade, cu excepţia sezonului IV (23 de episoade) şi sezonului VI (până acum ştim că vor fi 16, e posibil să fie mai multe).

Celelalte şapte seriale care vor fi prelungite sunt: Arrow, The Originals, The 100, Supernatural, Jane The Virgin, Reign şi The Flash.

ARROW a fost lansat pe 10 octombrie 2012 şi a ajuns la sezonul 3, care a debutat pe 8 octombrie 2014. Din toamnă va începe sezonul 4.

SUPERNATURAL este cel mai longeviv dintre cele 8 seriale ce vor fi prelungite, fiind anunţat cel de-al 11-lea sezon. Primul sezon a debutat pe 13 septembrie 2005.

THE ORIGINALS a debutat pe 3 octombrie 2013 şi e probabil rezultatul succesului cunoscut de The Vampire Diaries. Din toamnă va apărea sezonul 3.

THE FLASH a ajuns la al doilea sezon. Primul sezon a debutat pe 7 octombrie 2014 şi se va termina, cel mai probabil pe 21 aprilie 2015, la episodul 23.

The 100 şi Reign vor avea al treilea sezon, iar Jane the Virgin al doilea sezon.

Cu aceeaşi ocazie, au fost anunţate două seriale noi care vor avea premiera primăvara aceasta: iZombie (17 martie) şi The Messengers (10 aprilie).

Sinopsis iZombie

Olivia Moore este o tânără rezidentă la medicină care are o viaţă previzibilă şi bine pusă la punct, până când … într-o noapte, totul ia o întorsătură ciudată, devenind brusc zombie.

Aceasta găseşte o modalitate de a  rezista nevoii de a mânca creier uman proaspăt, angajându-se în biroul medicului legist din Seattle. 

Văzându-se în noua postură, Olivia se resemnează, crezând că de acum încolo viaţa ei nu va avea nici un scop şi va trăi o eternitate fără nici o speranţă.

Totul se schimbă când realizează că mâncând creierul celor morţi, o parte din memoria acestora i se transferă şi poate astfel să elucideze multe dintre misterele unor crime. Viaţa ei are un scop acum.

Sinopsis The Messengers

Mesagerii este o dramă apocaliptică în care cinci străini sunt interconectaţi în urma unei explozii provocate de un obiect misterios căzut pe Pământ. Aceştia dobândesc puteri pe care nu şi le puteau închipui niciodată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *