Au fost anunțate premierele celor patru continuări ale filmului Avatar

460

Când vor fi lansate noile continuări ale filmului Avatar este o întrebare pe care ne-am pus-o cu toții de foarte mult timp. Din fericire de astăzi avem răspunsul. Cele patru continuări ale filmului Avatar vor fi lansate în 2020, 2021, 2024 și 2025. Vom avea așadar de așteptat foarte mult timp.

Echipa de producție a făcut anunțul pe Facebook și ne-a dat date și mai exacte. Primul film va avea premiera pe 18 decembrie 2020, iar celelalte filme vor fi lansate tot în luna decembrie.

James Cameroon ne spunea în urmă cu ceva timp că lucrează simultan la toate cele patru continuări, iar actrița Sigourney Weaver ne spunea că filmările vor începe în partea a doua a acestui an.

Primul film Avatar a fost lansat în 2009 și a fost cotat cu prima șansă la Oscar, însă nu a câștigat premiul pentru cel mai bun film, chiar dacă pentru mulți dintre noi a rămas cel mai bun film din acel an, dovadă că încasările din cinematografe au depășit 3 miliarde de dolari.

Continuarea filmului urma să aibă loc în 2014 însă a fost amânată treptat, lucru care ne îngrijorează pentru că ne putem aștepta la o nouă amânare însă de data aceasta termenul este destul de departe astfel încât e greu de crezut că va fi amânat din nou.


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *