Au fost puse în vânzare biletele la meciul România-Polonia

600

Meciul de fotbal România-Polonia se va disputa în data de 11 noiembrie 2016, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Acesta va fi al patrulea meci din preliminariile Mondialului din 2018.

FRF a pus încă de astăzi în vânzare o serie de bilete, însă numai online. Acesta pot fi cumpărate doar de pe bilete.frf.ro și bilete.ro, cu cardul sau prin plata ramburs.

Sunt deschise toate inelele pentru că se așteaptă ca Arena Națională să fie plină, deoarece vom juca cu principala favorită a grupei.

Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei (peluze, inel 3). Cel mai scump bilet costă 600 de lei (VIP I). La tribune, prețurile sunt între 80 și 150 de lei. La Family Zone biletul costă 100 de lei. Acestea sunt doar o parte din prețuri. Lista completă o găsiți în momentul în care veți cumpăra biletele.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 19:30. Lângă stadion va fi amenajată Arena Fanilor, care se va deschide începând cu ora 18:00. Aceasta este destinată doar suporterilor.

Copiii vor avea reduceri la Family Zone. Biletele vor fi puse în vânzare și la case, începând cu 4 noiembrie, de la ora 11:00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *