avatar

Avatar va avea încă patru continuări

470

James Cameron a anunţat că Avatar va avea patru continuări în loc de trei, aşa cum anunţase iniţial. Filmele vor fi de sine stătătoare însă vor face parte dintr-o saga. Vestea a fost dată în urmă cu câteva ore la CinemaCon, în Los Angeles.

Fanii vor avea însă mult de aşteptat pentru că următorul Avatar e programat să apară în 2018. Următoarele trei filme din serie vor apărea în 2020, 2022 şi 2023. Cel mai probabil, toate cele patru filme vor fi programate pentru perioada Crăciunului.

Noile filme vor pătrunde şi în alte culturi astfel încât nu vor fi nişte simple produse comerciale. Regizorul a specificat că la acest proiect va lucra numai cu profesionişti şi are ambiţia de a ieşi totul perfect.

Regizorul a confirma faptul că în filme vor juca din nou Zoe Saldana, Sam Worthington, Stephen Lang şi Sigourney Weaver. Pentru că până în 2023 se pot întâmpla multe, putem spune doar că cei patru actori vor reveni în Avatar 2. Filmele vor fi produse de James Cameron şi Jon Landau.

Primul film a apărut în 2009 şi foarte multă lume a spus că a pierdut Oscarul pe nedrept. Eu pot spune că este peste majoritatea filmelor câştigătoare în ultimii zece ani.

Nu degeaba este filmul cu cele mai mari încasări din cinematografe, la nivel mondial. Producătorii au încasat de pe întreaga planetă, doar din biletele vândute în cinematografe, aproape 3 miliarde de dolari.

În acest moment pare frumos ce ne anunţă James Cameron însă nu ar trebui să uităm că în 2013 cei de la Fox ne anunţau că Avatar va avea trei continuări, toate regizate de Cameron, iar datele erau decembrie 2016, decembrie 2017 şi decembrie 2018.

Ce s-a întâmplat cu aceste date!? Avatar 2 trebuia să apară anul acesta. Să sperăm că datele anunţate recent nu vor fi făcute uitate ca şi celelalte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *