Avem noi imagini din Prison Break, sezonul 5

667

Prison Break este unul dintre serialele ce au reuşit de-a lungul timpul să adune în faţa televizoarelor milioane de telespectatori. Înainte de isteria Game of Thrones a fost isteria Prison Break.

Modul în care a fost conceput serialul a făcut ca acesta să se oprească după doar patru sezoane, care au fost difuzate în perioada 2005-2009.

După o pauză de aproape un deceniu, vom putea vedea continuarea, însă abia în 2017. Între timp încep să apară imagini şi informaţii noi.

Dacă în primul sezon, Michael Scotfield pune la cale un plan minuţios pentru a îşi scoate fratele din închisoare, în sezonul următor rolurile se inversează.

Din imaginile următoare, ultimele apărute, observăm că despre Michael nu se mai ştia nimic până ce fratele său, Lincoln, descoperă că acesta este închis undeva într-o ţară musulmană.

Ştim că multe secvenţe din următorul sezon au fost filmate în Maroc, ceea ce ne face să credem că închisoare este din această ţară.

Mai aflăm din imaginile de mai sus că Sara şi Michael au un copil. Vedem de asemenea că toţi vechii prieteni ai lui Michael se reunesc în jurul fratelui său pentru a pune la cale una dintre cele mai spectaculoase evadări.

Mai jos puteţi vedea şi o secvenţă din următorul episod.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *