Baba Dochia. Lansare album in Cluj si Bucuresti

407

Astăzi, 26 septembrie, şi marţi, 29 septembrie, cei de la Baba Dochia îşi vor lansa primul lor album în Shelter din Cluj, respectiv, Club Control din Bucureşti. Concertul din Ardeal va începe la ora 21:00 iar cel din capitală la ora 22:00. Intrarea în Cluj va costa 15 lei pana la ora 2:00 şi 10 lei după.

Albumul lansat se numeşte XII Lambskins şi va costa aproximativ 35 de lei.

Proiectul a luat naştere în 2006 în formula Leon Lototchi şi Marius Pop, deşi aceştia consideră că Baba Dochia s-a format prin 2013 când au venit şi ceilalţi doi membrii: Andrei Voicu şi Cristi Cânpean. Genul abordat e electronic rock. În spectacole se cântă live şi se folosesc instrumente clasice precum chitara sau tobele.

Într-un interviu pentru o revistă, membrii trupei au declarat că preferă ca piesele lor să nu aibă versuri pentru că vor să transmită mai degrabă o stare decât un mesaj. Cu toate acestea au şi piese cu voce, pentru că de ce să nu recunoaştem, acestea sunt promovate mai uşor. Una dintre ele o puteţi asculta mai jos.

Show-urile Baba Dochia sunt compuse atât din sunete cât şi din lumini. Muzica e influenţată de trupe precum Death in Vegas, Apparat, Archive, Amon Tobin sau Glitch Mob
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *