Bad Moms (2016)

560

Bad Moms este un film cu un titlu înșelător pentru că ne duce cu gândul la unul cu ”femei fatale”. În realitate este unul cu niște mame care își dau seama că dincolo de a fi soția și mama perfectă sunt femei, au o viață și trebuie să și-o trăiască.

Am putea spune că este o comedie care se pliază foarte bine pe modelul filmelor americane cu adolescenți rebeli, care sunt puși pe petreceri, sunt nonconformiști și întâlnesc prima dragoste. Cam așa arată filmul în mare doar că adolescenții sunt înlocuiți de oameni maturi a căror responsabilitate nu mai e aceea de a învăța și de a își asculta părinții.

Bad Moms pune pe tapet problemele femeilor americane și de ce nu chiar europene din primii ani de căsătorie, în care trebuie să meargă la muncă, să vină acasă pentru a face mâncare, să îi ducă pe cei mici la școală sau grădiniță, iar noaptea să fie soția perfectă. Practic nu mai există timp pentru ele.

Filmul este construit bine, nu are puncte slabe, are continuitate și nu e deloc plictisitor. Pe alocuri are și câteva replici interesante.

Sincer, nu sunt prea multe lucruri de spus despre acest film. În mare parte este o comedie bună, fără a trece prea mult de un nivel mediu. E undeva pe acolo. Nu plictisește însă nici nu putem spune că e un film memorabil.

Sinopsis Bad Mom. Amy e o mamă tânără, cu doi copii, o slujbă și un soț. Își propune să fie o mamă, o soție și o angajată perfectă însă trăgând linie la un moment dat își dă seama că e foarte dificil, iar pentru ea nu mai rămâne timp.

Se dedică în totalitate și crede mult timp că ceea ce face e corect, iar munca ei dă roade. La un moment dat află că soțul o înșală pentru că nu îi alocă suficient timp, iar la muncă nu este apreciată pe măsura efortului pe care îl face.

Acesta este momentul în care realizează că există și că ar trebui să își aloce mai mult timp. Ca ea sunt mai multe mame. Acestea încep să se împrietenească și să privească lucrurile altfel.

An: 2016 IMDb: 6,2 Regie: Scot Moore, Jon Lucas Regie: Mila Kunis, Kristen Bel, Jada Smith, Christina Applegate Gen: comedie Durată: 101 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *