Banshee

Banshee, sezonul 4 are un nou trailer

1050

Ştim deja că al patrulea sezon din Banshee va fi si ultimul din serial. Iniţial fusese anunţat mai devreme însă în cele din urmă acesta va apărea pe 1 aprilie 2016 pe Cinemax. Ceea ce părea departe în decembrie, acum pare tot mai aproape iar producătorii au lansat un nou trailer pe care avem plăcerea să vi-l prezentăm. Sezonul 4 va avea din păcate doar opt episoade.

Chiar dacă este foarte scurt, de 30 de secunde, acesta promite foarte multă acţiune. Iată cum arată.

Vedem foarte multe explozii şi arme de foc. Acest lucru, cumulat cu întârzierea apariţiei celui de-al patrulea sezon ne dă speranţe că acesta va fi memorabil. Să sperăm că amânarea lui s-a datorat tocmai dorinţei celor care îl produc de a face un sezon pe care să nu îl uităm curând.

Evident că nu dorim să vedem doar artificii tehnice ci vrem ca scenariul să aibă substanţă. Mai avem puţin peste o lună pentru a vedea ce surpriză ne aşteaptă. Un lucru este clar încă de pe acum – nu vom fi feriţi de violenţă.

Primul sezon din Banshee a apărut pe 11 ianuarie 2013 şi a avut 10 episoade. Au urmat apoi alte două sezoane tot de 10 episoade fiecare şi lansate tot în prima parte a lunii ianuarie. Doar ultimul sezon face notă discordantă, apărând în aprilie şi având doar 8 episoade.

Starurile acestui serial sunt Ivana Milicevic şi Antony Starr. Aceştia joacă în toate cele 38 de episoade şi alături de ei, fac acelaşi lucru Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee, Matt Servitto, Ryan Shane şi Lili Simmons.

Creatorii serialului sunt David Schickler şi Jonathan Tropper, care a mai scris un sezon din noul serial de pe HBO, Vinyl, ce a debutat pe 14 februarie şi pentru care a fost anunţat deja al doilea sezon.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *