Batman vs Superman

Batman v Superman Dawn of Justice (2016)

689

În Batman versus Superman ne-am fi aşteptat să vedem o luptă crâncenă între doi supereroi care ne-au fascinat pe când eram mici şi pe care Hollywood-ul i-a trezit la viaţă. Notele mici primite pe site-urile de profil nu sunt tocmai realiste însă ele reflectă perfect faptul că fanii acestui gen de filme nu au primit ceea ce s-au aşteptat.

Batman v Superman: Dawn of Justice nu e un film atât de slab aşa cum suntem induşi să credem când citim diferite bloguri ori site-uri. Personal cred că e un film puţin deasupra mediocrităţii pe care o întâlnim în cinematografe.

Între supereroii noștri există mai mult un ”război rece” în care unul dintre ei își pierde viața, cel puțin în finalul acestui film. Aceștia sunt întorși unul spre altul de o persoană malefică ce își dorește să îi elimine pe ambii pentru a fi singurul care stăpânește planeta și e dispus să facă orice pentru asta.

Filmul e puțin prea lung. Are aproximativ trei ore însă nu asta e o problemă. În prima oră apar tot felul de secvențe care nu se leagă neapărat însă care ”ne ajută” să anticipăm următoarele momente.

Deși nu se încheagă nimic în prima parte a filmului, reușim să anticipăm totul fără a fi siguri. La un moment dat această nesiguranță dispare și există puține momente care ne surprind.

Acesta ar fi singurul reproș pe care îl pot aduce filmului. În rest totul e ok, de la regie și actori până costumație și scenografie. Regia îi aparține lui Zack Snyder, care a mai regizat Dawn of the Dead, 300, Man of Steal și care va mai regiza Justice League, ambele părți.

Sinopsis Batman v Superman: Dawn of Justice. Între Batman și Superman se naște o competiție indusă de o persoană malefică ce dorește să îi elimine pe rând, întorcându-i pe unul împotriva celuilalt și pe oameni împotriva lor.

Până ce doi își dau seama ce li se întâmplă, lumea are de suferit pentru că realizează că sunt neputincioși, având de ales între a fugi și a privi cum viitorul lor este pus în pericol.

An: 2016 IMDb: 6,8 Regie: Zack Snyder Cu: Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Gal Godot, Laurence Fishburne Gen: acțiune, fantastic, aventuri, SF Ecran: 3D, Imax 3D
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *