Baywatch (2017)

1108

Baywatch a revenit anul acesta pe ecrane cu un film artistic și nu un serial. Dwayne Johnson a reușit să strângă în jurul lui câțiva actori buni, care au interpretat vechile personaje din serial. Pamela Anderson și David Hasselhoff și-au făcut apariția strict pentru câteva secunde, fiecare. Practic au apărut doar pentru a se face legătura cu serialul.

Mitch este jucat de Dwayne, Matt de Zac Efron, Summer de Alexandra Daddario, iar CJ Parker este interpretată de Kelly Rohrback.

Noul Baywatch combină fericit comedia cu acțiunea, iar pentru acest lucru trebuie să le acordăm un merit regizorului Seth Gordon (Horrible Bosses) și scenariștilor, foarte mulți la număr, având în vedere că sunt peste zece.

Există câteva momente care ar fi putut lipsi, fără a li se simți lipsa. Pur și simplu se exagerează sau legile fizicii sunt ignorate. Se poate trece însă ușor peste ele pentru că momentele bune sunt mult mai multe.

Baywatch este cu siguranță unul dintre cele mai bune filme de anul acesta făcute pentru ”toate vârstele”, ca să nu fim răutăcioși. Cu alte cuvinte e acel gen de film care nu îi face pe plătitorii de bilet să regrete că au venit la cinema. Pot exista și excepții pentru că niciodată nu îi poți mulțumi pe toți.

Sinopsis Baywatch. Mitch Buckannon este un salvamar cu experiență și dedicat meseriei pe care o practică. Tradiția spune că periodic trebuie să recruteze în echipa lui noi salvamari, la începutul sezonului estival.

La un moment dat îi este impus un salvamar, olimpic la înot și extrem de rebel. Disciplina nu este punctul forte al lui Matt, care este nevoit să între în echipa lui Mitch pentru a scăpa de închisoare.

În ciuda neînțelegerilor celor doi se formează o echipă ce încearcă să înlăture o amenințare pentru populația din zona plajei în care își desfășoară activitatea, deși acest lucru nu intră în atribuțiile lor.

An: 2017 IMDb: 5,6 Regie: Seth Gordon Cu: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrback Gen: acțiune, comedie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *