Behind the Mask

Un nou roman erotic de succes va fi ecranizat

613

După vâlva stârnită de ecranizarea cărţii Fifthy Shades of Grey, o nouă carte erotică de succes va fi ecranizată însă sub forma unui serial. Simon Cowell de la Syco Entertainment a cumpărat drepturile de autor pentru transpunerea pe ecran a romanului Behind The Mask, scris de Emma Sayle şi publicat în 2014 de Harper Collins.

Cartea a apărut şi în România în luna noiembrie la editura Trei şi are aproximativ 350 de pagini. În varianta originală, romanul are sub 300 de pagini. Momentan nu ştiu ca altă carte a autoarei să fie publicată în limba română, cum de altfel nu ştiu dacă a mai publicat vreun roman.

Anul trecut, Emma Sayle, la numai 25 de ani, a înfiinţat brandul petrecerilor pentru adulţi Killing Kittens. Ea locuieşte la la Londra acum iar proiectul de care vorbeam cunoaşte un succes enorm pe ambele maluri ale Atlanticului.

În Behind The Mask, autoarea povesteşte în detaliu stilul bizar în care aceasta conduce clubul Killing Kittens, o afacere în care organizează evenimente decadente, în locaţii secrete, pentru elitele lumii. Nu oricine poate participa, iar bărbaţii trebuie să primească o invitaţie de la femeile care fac regulile iar ei trebuie să le respecte.

Pe site-ul ei, Emma spune că prin  „Killing Kittens putem explora cele mai intime fantezii şi cele mai profunde dorinţe sexuale, într-un mediu sigur, dar cu o tentă erotică”.

În descrierea cărţii, cei de la Harper Collins spun că Emma Style este o fată obişnuită, crescută într-o familie decentă şi cu stabilitate, care a avut un partener de viaţă stabil, precum şi o copilărie fericită.

Tot ce face ea, referindu-se la organizarea unor petreceri în spatele măştilor, cu tente erotice, e doar o afacere de succes care riscă să îi păteze reputaţia dar care are un imens succes.

Rămâne de văzut ce succes va avea serialul, atât în plan financiar cât şi în celălalte. În România, cartea sa se bucură în acest moment de succes, fiind cunoscută în rândul cititorilor de literatură erotică.  




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *