Biletele la concertul Celine Dion vor fi puse în vânzare pe 17 octombrie 2019

193

Celine Dion va reveni în România anul viitor, când urmează să urce pe scena de pe Arena Naţională, pe 29 iulie. Biletele vor fi scoase la vânzare începând de joi, 17 octombrie 2019, ora 10:00, pe celine.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro.

Membrii fan clubului Team Celine vor fi primii care vor putea cumpăra bilete în exclusivitate într-o perioada de pre-sale, care va începe pe 15 octombrie. Ulterior, cei care vor putea cumpăra bilete la concertul canadiencei vor fi fanii înscrişi în baza de date a organizatorilor, a distribuitorilor de bilete sau a partenerilor evenimentului, în urma unor sesiuni de pre sale limitate.

Biletele la concertul Celine Dion vor costa între 225 și 850 de lei (cu taxe și comisioane incluse) în funcție de distanța față de scenă. Toate biletele sunt cu loc – inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune. De asemenea, vor exista și pachete VIP pentru acest eveniment.

Artista va câta pentru prima dată în România. Concertul va face parte turneul COURAGE WORLD TOUR, produs de Concerts West/AEG Presents. În România acesta este organizat de Emagic. Turneul promovează primul album integral în limba engleză al lui Celine Dion.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *