Billions

Billions va avea şi al doilea sezon

386

Deşi nu a ajuns decât la jumătatea primului sezon, serialul Billions va avea un nou sezon. Cei de la Showtime au comandat şi cel de-al doilea sezon iar decizia nu e deloc surprinzătoare. Premiera serialului a avut cea mai mare audienţă din istoria reţelei pentru o producţie proprie, peste 6 milioane de urmăritori.

Primul episod al serialului a fost lansat pe 1 ianuarie 2016 iar primul sezon va avea 12 episoade. Nu ştim încă numărul episoadelor din sezonul doi şi nici când va apărea.

Explicaţia pentru succesul serialului ar putea fi scenariul şi distribuţia. În film joacă Damian Lewis şi Paul Giamatti, care împreună au numeroase premii şi nominalizări la Oscar, Emmy sau Globurile de aur. Lor li se alătură actori în plină afirmare, precum Illfenesh Hadera, care pe lângă acest rol a mai prins unul ce o va expune pe ecrane mult timp. E vorba de rolul din noul Baywatch, unde va fi curtată de Dwayne Johnson, după cum chiar acesta a declarat pe Instagram.

Billions este o dramă contemporană ce se strecoară într-o lume puţin accesibilă celor mulţi. O lume în care averea are un cuvânt greu de spus. O lume în care în care influenţa politică şi corupţia sunt banalizate, fac parte din viaţa de zi cu zi. În aceasta lume, două figuri extrem de ambiţioase sunt puse faţă în faţă, iar destinul lor este de a se juca de-a vânatul şi vânătorul.

Serialul este creat, scris şi produs de Brian Koppelman şi David Levien, care a făcut parte din echipa filmelor Ocean’s Thirteen şi Rounders. O contribuţie asemănătoare, fără partea cu scrisul, o are şi Ross Sorkin, care a mai pus umărul la crearea Too Big to Fail.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *