Bobi Pricop organizează castig pentru un rol feminin al unei piese de Orwell ce se va juca la TNB

230

Teatrul Național din București organizează un casting pentru rolul feminin Julia din piesa 1984 de George Orwell, regizată de Bobi Pricop. Castingul se va desfășura în perioada 28-29 martie 2017.

Se caută actrițe între 25 și 35 de ani. Înscrierile se pot face până pe 27 martie, ora 13:00, iar repetițiile vor avea loc în perioada 31 martie – 15 iunie 2017.

Persoanele care doresc să se înscrie la casting trebuie să trimită pe adresa auditie.tnb@gmail.com un CV si trei fotografii reprezentative.

După ce va avea loc o selecție preliminară, candidatele vor primi un fragment din textul spectacolului care va trebui pregătit pentru audiții și vor trebui să prezinte și un monolog din repertoriul propriu.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *