Vikings season 4

Un nou trailer şi fotografii noi din sezonul 4 al serialului Vikings

1037

A aflat deja când va apărea sezonul 4 din Vikings, şi anume pe 18 februarie 2016, iar cei de la History ne-au făcut un nou cadou săptămâna trecută, al doilea trailer a sezonului ce se apropie, unul din care aflăm mult mai multe lucruri decât în precedentul şi pe care îl puteţi vedea mai jos.

Ceea ce ne putem da seama foarte rapid e că serialul va continua mult mai mistic, cu mai multe tensiuni pentru tată şi fiu, luptele vor fi poate mai brutale şi totul va fi ţesut cu crime, intrigi şi mult romantism. Rollo pare a îmbrăca din nou hainele de trădător. 

După cum v-am anunţat deja, noul sezon va fi suplimentat cu încă patru episoade faţă de cele anunţate iniţial. Primele zece episoade vor fi difuzate, începând cu 18 februarie, în fiecare zi de joi, nu ştim însă dacă şi în România, pentru ca mai apoi să existe o pauză pe perioadă nedeterminată. Înainte de a vă spune sinopsis-ul oficial, vă punem la dispoziţie două fotografii din noul sezon în care îi vedeţi pe Bjorn şi Lagertha, fiul cel mare şi prima soţie a lui Ragnar.

Vikings

History Channel

Bjorn Vikings

History Channel

Sinopsis-ul oficial al sezonului 4 din Vikings. Sezonul trei a culminat cu bătălia de la Paris, unde Ragnar obţine miraculos victoria când nimeni nu se mai aştepta să câştige dar se întoarce în Kattegat extrem de bolnav. Gândurile asupra morţii sale naşte speranţe în rândurile celor care vor să îi ia locul, printre care se află şi regina Aslaug sau fiul său cel mare Bjorn. Între timp, Lagertha îşi continuă lupta pentru putere. Rollo îşi trădează moştenirea vikingă, rămânând în Frankia, iar Floki se gândeşte la acţiunile brutale împotriva preotului creştin Athelstan.


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *