Carla`s Dream şi-a întrerupt concertul din Piatra Neamţ după ce mai multor persoane li s-a făcut rău

547

Membrii trupei Carla`s Dream au oprit concertul de aseară din Piatra Neamţ după ce mai multor persoane li s-a făcut rău din cauza lipsei de oxigen si spaţiu. Aceştia spun că au depus deja plangere la Poliţie şi îi îndeamnă pe fani să se solidarizeze şi dacă au nevoie de asistenţă juridică gratuită să o ceara pe adresa mara.ciama@globalrecords.com.

“Oraşul a ramas cum a fost. Dar voi, cei din oraş, ar trebui să luaţi atitudine. Vă vom oferi toate resursele necesare gratuit, doar fiţi solidari. E vorba de cei care vă sunt vecini.au spus membrii trupei.

Concertul a avut loc la Mall Galeria din Piatra Neamţ. Accesul a fost liber iar publicul venit aproape că „se calca în picioare” din lipsă de spaţiu, după cum ne spune o fană pe Facebook. O parte importantă din public a fost formată din copii.

Cei care au fost prezenţi spun că dacă s-ar fi întâmplat ceva mai grav evacuarea ar fi fost extrem de grea. Înainte de a fi oprit concertul, mai mulţi membri ISU au fost prezenţi, semn că o parte din public i-a chemat. Memoria tragediei din Colectiv este încă vie.

Reprezentanţii ISU au declarat ulterior că nouă persoane au solicitat asistenţă medicală, iar patru dintre ele au fost duse la spital pentru că au suferit „stări de tahicardie şi lipotimie”. Trupa a precizat că temperatura devenise imposibil de suportat. Chiar dacă doar nouă persoane au solicitat îngrijiri medicale, mai mulţi spectatorii erau aproape de leşin.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *