Acasă Ştiri Carte Cartea Femeia în faţa oglinzii va fi lansată oficial, în prezenţa autorului

Cartea Femeia în faţa oglinzii va fi lansată oficial, în prezenţa autorului

160
0
DISTRIBUIȚI
Femeia in fata oglinzii

Femeia în faţa oglinzii, de Eric-Emmanuel Schmitt, a fost publicată de Humanitas luna trecută iar editura susţine că este una dintre cărţile care s-au vândut cel mai bine la Gaudeamus. Autorul ei va veni pentru a se întâlni cu publicul român pe 8 şi 9 decembrie.

Chiar dacă volumul se află în vânzare deja, pe 8 decembrie va avea loc lansarea oficială, în prezenţa autorului, iar cei prezenţi pot pleca acasă atât cu cartea cât şi cu autograful celui care a scris-o.

Evenimentul va avea loc la Institutul Cervantes din Bucureşti, începând cu ora 19:00. Se intră doar pe bază de rezervare pe care o puteţi obţine sunând la numărul 021.311.40.01 sau trimiţând un mail pe adresa cismigiu@humanitas.ro. Termenul limită pentru a vă rezerva locul e 8 decembrie, ora 15:00. Nu sunt disponibile decât 100 de locuri aşa că grăbiţi-vă!

Odată cu Eric-Emmanuel Schmitt vă veţi mai întâlni cu directorul general Humanitas Fiction, Denisa Comănescu, cărei îi puteţi adresa întrebări în legătură cu viitoarele lansări, şi jurnalistul Luca Niculescu.

Pe 9 decembrie, de la ora 18:30, la Ateneul Român, va avea loc conferinţa „Eric-Emmanuel Schmitt în dialog cu Maria Constantinescu”. Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a instituţiei şi costă 10 lei.

Eric-Emmanuel Schmitt este un scriitor francez, născut la Lion în 1960. Are titlul de doctor în filosofie, iar debutul literar l-a avut cu o piesă de teatru în 1991. Primul roman a fost publicat în 1994 şi se numeşte Secta Egoiştilor. În prezent are numeroase premii şi distincţii iar cărţile sale au fost traduse în peste 40 de limbi.

În limba română i-au fost publicate numeroase cărţi dintre care voi aminti Elixirul Dragostei, Concert în memoria unui înger, Pe când eram o operă de artă sau Cea mai frumoasă carte din lume. Toate cele enumerate au fost publicate la editura Humanitas.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ