Femeia in fata oglinzii

Cartea Femeia în faţa oglinzii va fi lansată oficial, în prezenţa autorului

546

Femeia în faţa oglinzii, de Eric-Emmanuel Schmitt, a fost publicată de Humanitas luna trecută iar editura susţine că este una dintre cărţile care s-au vândut cel mai bine la Gaudeamus. Autorul ei va veni pentru a se întâlni cu publicul român pe 8 şi 9 decembrie.

Chiar dacă volumul se află în vânzare deja, pe 8 decembrie va avea loc lansarea oficială, în prezenţa autorului, iar cei prezenţi pot pleca acasă atât cu cartea cât şi cu autograful celui care a scris-o.

Evenimentul va avea loc la Institutul Cervantes din Bucureşti, începând cu ora 19:00. Se intră doar pe bază de rezervare pe care o puteţi obţine sunând la numărul 021.311.40.01 sau trimiţând un mail pe adresa cismigiu@humanitas.ro. Termenul limită pentru a vă rezerva locul e 8 decembrie, ora 15:00. Nu sunt disponibile decât 100 de locuri aşa că grăbiţi-vă!

Odată cu Eric-Emmanuel Schmitt vă veţi mai întâlni cu directorul general Humanitas Fiction, Denisa Comănescu, cărei îi puteţi adresa întrebări în legătură cu viitoarele lansări, şi jurnalistul Luca Niculescu.

Pe 9 decembrie, de la ora 18:30, la Ateneul Român, va avea loc conferinţa „Eric-Emmanuel Schmitt în dialog cu Maria Constantinescu”. Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a instituţiei şi costă 10 lei.

Eric-Emmanuel Schmitt este un scriitor francez, născut la Lion în 1960. Are titlul de doctor în filosofie, iar debutul literar l-a avut cu o piesă de teatru în 1991. Primul roman a fost publicat în 1994 şi se numeşte Secta Egoiştilor. În prezent are numeroase premii şi distincţii iar cărţile sale au fost traduse în peste 40 de limbi.

În limba română i-au fost publicate numeroase cărţi dintre care voi aminti Elixirul Dragostei, Concert în memoria unui înger, Pe când eram o operă de artă sau Cea mai frumoasă carte din lume. Toate cele enumerate au fost publicate la editura Humanitas.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *