Cât ne costă să schiem în România

822

În cazul în care v-ați propus să schiați în România e important să știți cât trebuie să scoateți din buzunar pentru fiecare stațiune în parte. Noi am ales zece dintre cele mai importante stațiuni ale căror prețuri le vom scoate în evidență în rândurile de mai jos.

Poiana Brașov pare a fi cea mai scumpă stațiune din România. În funcție de numarul zilelor, al orelor și al vârstelor, un abonament începe de la 35 de lei și ajunge până la 1000 de lei. O simplă urcare sau coborâre cu telefericul costă 20 de lei pentru adulți si 10 lei pentru copiii cu vârste între 6 și 12 ani.

Straja vine cu o ofertă interesantă, oferind un abonament de 1.200 de lei pentru tot sezonul în condițiile în care la Poiana Brașov costă 1.000 doar un abonament de 10 zile. O cartelă de o zi costă 100 de lei. Cartela pe zile este valabilă între orele 9:00 – 21:00.

La Sinaia și Predeal prețurile sunt destul de variabile însă pornesc chiar de la 10 lei pe urcare pentru adulți. La Borsec găsim unele dintre cele mai mici prețuri din românia. O urcare cu telefericul costa doar 2,5 lei pentru adulți, iar un abonament de o lună costă doar 300 de lei.

Cavnic ofera si abonament de o oră însă ele sunt destul de piperate, costând 30 de lei, în condițiile în care o zi întreagă costă 90 de lei. Pentru 3 ore abonamentul costă 60 de lei.

ATENȚIE. Până acum nu am făcut decât o scurtă introducere a tarifelor din stațiunile amintite mai sus. Fiecare stațiune are câte un link cu lista completă de prețuri.

Vă lăsăm și listele de prețuri din Șureianu și Păltiniș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *