Ce artiști străini vor cânta în România în 2017

898

Anul 2017 va fi unul plin în evenimente culturale. Concertele își vor avea locul lor. Oferta artiștilor români este din ce în ce mai generoasă însă marea atenție este îndreptată spre artiștii străini deoarece aceștia pot fi ascultați în România mai rar.

Zona rock pare a fi cea mai generoasă. Aceasta pare a fi urmată de jazz, iar artiștii pop de renume au întârziat să își anunțe prezența. Electric Castle va aduce foarte mulți artiști din zona electro.

Tarja Turunen, prima solistă Nightwish, va cânta la Timișoara și București, pe 2 și 3 februarie. Richard Clayderman va cânta alături de 100 de instrumentiști la Sala Palatului din București pe 8 martie.  Va mai canta la Timișoara, Târgu-Mureș, Constanța și Galați. Cele cinci concerte vor avea loc în perioada 6 – 10 martie.

Accept va cânta împreuna cu Sabaton și Twilight Force pe 11 martie, la Arenele Romane. Cei îndrăgostiți de muzica italiană îl vor putea asculta pe Amedeo Minghi, pe 4 aprilie, la Sala Palatului din București. Două zile mai târziu, tot în Sala Palatului, va veni Apocalyptica.

Rămânem la aceeași locație dar mergem spre finalul lunii aprilie, care va fi marcat de jazz. Pe 20 va veni Pink Martini, pe 24 va cânta Gregory Porter, iar pe 25 o vom putea asculta pe Omara Portuondo.

Vor mai veni în România:

  • Gianna Nannini – București, 27 aprilie
  • Deep Purple – București, 13 mai
  • Andrea Bocelli – Bucuresti, 22 iunie, Cluj, 25 iunie
  • Sepultura – va cânta la Metalhead, 24 si 25 iunie
  • Evanescence – București, 29 iunie
  • Depeche Mode – Cluj, 23 iulieLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *