Ce este CafeaGratis.RO !?

770

De ce CAFEA!? Pentru că e acel ceva care ne ajută să trecem peste dificultăţi, pentru că ne invită să dialogăm şi pentru că ne dă energia pe care o putem consuma într-un mod plăcut. Viaţa e şi ea acel ceva care vine şi se duce. Trebuie să avem grijă să o tapetăm cu amintiri plăcute care la rândul lor să ne împingă să ne trăim prezentul ca pe cel mai important moment al scurtei noastre prezenţe pe această planetă.

De ce GRATIS!? Pentru că ne dorim să împărţim cu voi toate beneficiile obţinute cu acest site. Vom acorda premii inclusiv în cafea, dar ne vom orienta spre cărţi, bilete la teatru sau film. De ce nu chiar în vacanţe. Nu spunem acest lucru pentru că dă bine ci pentru că asta intenţionăm. Nu vă cerem să ne credeţi ci doar să ne citiţi.

Facem acest lucru din pasiune, din nevoia de a ne face auziţi şi din dorinţa de a întâlni alţi oameni ca noi. Ne-am propus ca prin acest site să scoatem în evidenţă o serie de filme, cărţi sau albume muzicale ce merită atenţia tuturor.

În acelaşi timp, vrem să facem din el un reper pentru cei care simt nevoia să vadă un film bun sau să citească o carte reuşită. Dacă vreţi să cumpăraţi un cd şi nu ştiţi dacă se merită, vrem să vă dăm un sfat care nu înseamnă neapărat că va fi cel mai bun, dar măcar încercăm.

Vă doriţi o vacanţă de vis!? Vom încerca să vă ajutăm cu câteva destinaţii! Sunteţi obosiţi de la muncă sau şcoală şi vreţi să deschideţi televizorul pe un canal care să nu vă „omoare” timpul!? Vom încerca să venim în ajutorul vostru şi de data asta însă o vom face în principal pe canalele de socializare.

În linii mari, credem în potenţialul nostru ca popor însă considerăm că acesta nu poate fi valorificat decât prin educaţie, cultură şi lărgirea orizonturilor. Cu aceste lucruri nu ne naştem ci ne trebuiesc arătate. Aici încercăm să intervenim noi însă cum suntem la fel ca voi ne dorim ca acest site să fie unul interactiv, să ne spuneţi atunci când citiţi o carte bună, când vedeţi un film care vă place, când ascultaţi un cd pe care consideraţi că ar trebui să îl asculte şi alţii sau când descoperiţi un loc desprins din basme.

Puteţi  face asta comentând la articolele publicate deja, scriind un articol pe care să vi-l publicăm aici sau făcând parte din echipa noastră. Vă aşteptăm cu propria contribuţia sau cu simple vizite!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *