Blackbeard piratii din caraibe

Ce rol va juca, în Game of Thrones, Blackbeard din Piraţii din Caraibe!?

544

Game of Thrones ne-a obişnuit cu avalanşa de actori aproape necunoscuţi care devin celebri odată cu rolurile din serial. În fiecare sezon dispar şi apar nume noi. De data aceasta, în noul sezon va apărea un nou personaj, dar care va fi jucat de un actor cunoscut. E vorba de Ian McShane. El va primi sarcina de a aduce la viaţă un personaj mai vechi, pe care, evident, nu îl va juca el.

Actorul britanic l-a jucat pe Iuda în celebrul film Iisus din Nazareth din 1977. A prins roluri importante în Dallas, Miami Vice, Columbo, The Pillars of the Earth, Piraţii din Caraibe (Blackbeard) sau Snow White and the Huntsman. E posibil ca numelui lui să nu vă spună prea multe însă în Anglia e o celebritate. În 2005 a câştigat Globul de Aur pentru rolul din Deadwood.

Ian McShane a fost distribuit de HBO în Game of Thrones prin august însă nu ştim nimic oficial despre rolul pe care îl va juca. Din fericire, în timp ce se afla în Mexic pentru a promova filmul The Hollow Point, i-a scăpat o mică remarcă:

Vă dau o veste. Eu sunt cel responsabil de aducerea cuiva înapoi, a cuiva despre care credeaţi că nu mai e posibil să se întoarcă. Asta e tot. Va fi un singur episod. Nu pot spune mai mult!

Aparent McShane nu prea a spus nimic însă fanii adevăraţi care au citit cărţile lui George R. R. Martin pot anticipa uşor despre cine e vorba. Eu recunosc ca am văzut toate episoadele însă nu am citit nici un rând din cărţi.

Acum că am aflat că Ian McShane va sta foarte puţin pe ecrane dar va juca un rol important, toate gândurile se duc spre personajul care va reveni. Bineînţeles că foarte multă lume şi-ar dori să revină Jon Snow. Dar nu avem nici o siguranţă că va fi el.

Cred însă ca va fi cineva din clanul Stark pentru că acesta a pierdut cei mai mulţi membri de-a lungul celor cinci sezoane. Şi dacă tot va fi unul dintre ei, probabil va fi Bran Stark care a lăsat o portiţă mai mare de a reveni în finalul sezonului 4.

Speculaţii se pot face multe pentru că scenariul filmului are numeroase devieri de la cărţi, cam toate personajele pot deveni importante la un moment dat, iar morţi care să învie sunt mulţi. Dar jocul de-a speculatul pare a fi unul interesant.

Aşadar, voi cine credeti ca v-a reveni sau cine v-aţi dori să revină!? Eu as vrea să revină pistruiata lui Jon Snow. De când cu serialul ăsta, parcă simt o atracţie … hai că am început să deviez! 😀 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *