Harry Potter si Copilul Blestemat 2016

Ce se întâmplă în noul Harry Potter

719

Harry Potter şi Copilul Blestemat este a opta poveste din serie şi de curând a apărut sinopsis-ul viitorului film, pe care îl vom împărtăşi cu voi.

Sinopsis Harry Potter and the Cursed Child. Tot timpul a fost dificil să fii Harry Potter însă acum e cu atât mai mult, fiind un angajat suprasolicitat al Ministerului Magiei, un soţ şi un tată a trei copii aflaţi la şcoală. În timp ce Harry trebuie să facă faţă trecutului pe care nu îl poate ignora şi nimeni nu îl uita, fiul cel mic al acestuia, Albus, se luptă cu această moştenire pe care nu a vrut-o niciodată. Atât tatăl cât şi fiul sunt nevoiţi să înveţe adevărul incomod: uneori, întunericul vine din locuri neaşteptate.

Ăsta e sinopsisul oficial al noului Harry Potter şi Copilul Blestemat, acum vom vedea ce se va întâmpla cu adevărat. Traducerea în română a titlului i-am dat-o eu pentru că nu o cunosc pe cea oficială, dar aştept să fiu uimit de interpretarea distribuitorilor români. Nu ar fi prima dată când ne-ar demonstra că nu ştim să traducem. 😀 

Actorii nu îi cunoaştem încă. Ştim doar că e vorba de o poveste, în două părţi, cu alţi eroi puşi sub lumina reflectoarelor dar care se leagă de vechile filme.

J.K. Rowling a declarat că “povestea continuă pentru că un grup potrivit de oameni a venit cu o idee strălucită despre cum să îl repună în scenă pe Harry Potter. Sunt convinsă că publicul va înţelege când o să vadă Harry Potter and the Cursed Child de ce am ales să spun povestea în felul acesta.

Filmul va apărea la mijlocul anului viitor şi avem siguranţa că acţiunea nu va fi plasată înaintea primului film ci undeva în continuare ultimului film apărut, fără a se lega probabil de evenimentele din el. De prezenţa lui Daniel Radcliffe nu suntem siguri, dar după sinopsis putem anticipa că îl vom revedea în serie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *