Ce se întâmplă în serialul The Exorcist

742

Deşi a apărut cu câteva decenii în urmă, când tehnologia nu putea produce efectele speciale de astăzi, potrivit specialiştilor, The Exorcist a rămas unul dintre cele mai bune filme horror făcute vreodată.

Ca atare, pe 23 septembrie 2016 va avea premiera serialului cu acelaşi nume, inspirat din acesta. Mai sunt doar două luni iar cei de la FOX au dat publicităţi un poster, ocazie cu care vom vorbi puţin despre serial.

Rolul părintelui Tomas Ortega este jucat de Alfonso Herrera. Acesta conduce o mică parohie în suburbiile oraşului Chicago. Este un preot progresiv, plin de compasiune şi ambiţios.

Viaţa liniştită a acestuia se va schimba brusc şi radical. Un alt preot se trezeşte prins într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu răul, pe o altă parte a lumii.

Numele lui este Marcus Brennan, interpretat de Ben Daniels. Acesta este un copil orfan, crescut şi educat de Vatican pentru a îi confrunta pe duşmanii Bisericii.

În peisaj apare familia Rance, membră a parohiei părintelui Tomas. Aceasta pare o familie obişnuită însă lucrurile nu sunt de multe ori aşa cum par.

Henry Rance începe să îşi piardă treptat minţile. Fiica lui cea mare, Katherine, devine retrasă şi refuză să îşi părăsească camera. Sora ei mai mică, Casey, începe să audă zgomote ciudate din interiorul zidurilor.

Mama acestora, Angela, începe să aibă coşmaruri din ce în ce mai brutale şi ajunge la concluzia că ceva rău se află în casă, iar prezenţa demonică creşte cu fiecare zi.

Disperată, aceasta îi cere ajutorul părintelui Tomas, care intră într-o dispută cu Marcus.

O să vă las şi posterul dat publicităţii de FOX!

poster the exorcist
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *