Cele mai bine plătite vedete de la Hollywood

409

Hollywoodul a dat publicităţii sumele pe care le-a plătit celor care, într-un fel sau altul, au pus umărul la naşterea filmelor ce au adus în sălile de cinema de pe întreaga planetă, sute de milioane de cinefili.

Cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood

În perioada iunie 2013 – iunie 2014, cele mai mari sume le-au primit următorii actori: Dwayne Johnson, Leonardo Di Caprio şi Liam Neeson.

D. Johnson este cel mai bine plătit actor în perioada menţionată mai sus. Acesta a primit 52 de milioane de dolari. Numai pentru rolul din „Hercule” a primit aproximativ 12 milioane.

Următorul în clasament, Di Caprio, a primit 45 de milioane de dolari – în mare, pentru rolurile din „Marele Gatsby” şi „Lupul de pe Wolf Street”.

Mereu prezent pe marile ecrane, în ultimii ani, Liam Neeson a încasat din rolurile sale aproximativ 40 de milioane de dolari, dintre care jumătate numai pentru Taken 3.

Primul actor în afara podiumului este Bradley Cooper. Acesta a încasat aproximativ 35 de milioane de dolari.

Cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood este Jennifer Lawrence care a primit în jur de 35 de milioane. Jumătate din suma ei, 18 milioane, a primit şi Cameron Diaz. Diferenţa dintre sumele încasate de cele două poate fi explicată şi prin faptul că ultima nu prea mai joacă în filme care să emită pretenţii la premiile cinematografice.

Ultimele două actriţe prezente în top 8 sunt Scarlett Johansson, cu 17 milioane de dolari, şi Jennifer Aniston, cu 15 milioane.

Clasamentul de mai sus e influenţat, cu siguranţă, de notorietatea actorilor dar şi de puterea de convingere a agenţilor. Pentru a vă face o idee, pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street”, Leonardo Di Caprio a primit aproximativ 25 de milioane de dolari, cu tot cu bonusuri, iar Jonah Hill, care a jucat un rol la fel de important, nu a primit decât 60 000 de dolari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *