Cele mai reușite filme cu hackeri

2444

În rândurile de mai jos, vom trece în revistă o parte dintre cele mai bune filme cu hackeri pe care le-am văzut. Lista este una deschisă astfel că va fi completată periodic. Dacă știți filme cu hackeri bune care nu se regăsesc în această listă ni le puteți comunica printr-un comentariu.

Hacker

E un film care se pliază mai degrabă pentru micul ecran decât pentru marele ecran. Nu e static dar nu are nici dinamismul unui blockbuster, a unui film care să se difuzeze în cinematografe cu casele închise. Nota de pe IMDb poate fi considerată însă destul de mică.

Sinopsis. Alex este copilul unei familii de imigranți ucrainieni ajunși în Canada. Viața de aici s-a dovedit a nu fi cea imaginată de părinții lui, iar greutățile financiare l-au împins pe Alex să descopere fără să vrea lumea unei organizații specializată în fraude online. L-a început și-a dorit doar să strângă bani pentr a își ajuta familia și pentru a urma o facultate, însă mai apoi nu a mai contat partea financiară și a dorit mereu să impresioneze prin abilitățile sale.

An: 2016 IMDb: 6,2 Regie: Akan Satayev Cu: Callan McAuliffe Gen: thriller, dramă, crimă Durată: 95 de minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *