Cele mai reușite western-uri din decada 2011-2020

460

Pentru cei care sunt pasionați de western-uri vom face o listă cu cele mai reușite filme de acest gen, din acest deceniu. Lista va ramane deschisă și va fi completată periodic. O parte dintre filmele de pe această pagină vor avea recenzii, iar despre altele vom scrie doar aici.

Filmele care vor avea recenzii, vor fi cele despre care apreciem că nu se adresează doar fanilor genului și sunt făcute pentru publicul larg sau pentru un public restrâns, dar nu fidel acestui gen cinematografic.

Dacă un film apare aici nu înseamnă că îl recomandăm ci doar că în opinia noastră există cititori cărora ar putea le placă.

In a Valley of Violence

Este un western în care personajul principal este jucat de Ethan Hawke. John Travolta are și el un rol important, pe cel al personajului rău dar cu onoare. Taissa Farmiga joacă și ea un rol important. Filmul nu e deloc plictisitor. Dacă pentru publicul larg putem spune că e un film mediocru, pentru publicul iubitor de western este un film bun, care nu atinge nivelul unei capodopere, dar care nu simți că și-ai pierdut timpul cu el.

Sinopsis! Paul este un bărbat introvertit care călătorește împreună cu câinele său. Ajunge într-o localitate în care nelegiuții fac ordinea, dar nu îi pasă de acest lucru până când aceștia îi amenință câinele, iar pistoalele încep să se descarce.

An: 2016 IMDb: 6.0 Regie: Ti West Cu: Ethan Hawke, John Travolta, Taissa Farmiga Gen: western Durată: 104 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *