Charlize Theron

Charlize Theron ar putea juca rolul negativ în Fast and Furious 8

447

Chiar dacă nu ştim încă scenariul complet al noului Fast and Furious, ultima informaţie legată de acesta, chiar dacă nu e oficială, ne spune ca va exista un singur rol negativ principal şi că acesta va fi jucat de o femeie. Asta înseamnă că, aşa cum am anticipat, Jason Statham va trece în tabăra lui Vin Diesel însă va fi interesant de văzut cum va reuşi să treacă peste moartea fratelui personajului jucat.

Ştim deja ca Fast and Furious 8 va apărea pe 12 aprilie 2017 şi că va fi primul dintr-o trilogie ce îşi propune să ducă franciza la zece filme. Vin Diesel a anunţat recent pe contul lui de Instagram chiar şi datele de lansare ale următoarelor două filme. Furious 9 ar urma să apară în 2019 iar Furious 10 în 2021. Nu v-am dat şi zilele exacte pentru că din punctul meu de vedere sunt irelevante şi se vor modifica cel mai probabil.

Aşadar, cine va fi femeia ce va pune gaşca lui Dominic Toretto „la muncă”!? E foarte greu de spus însă există câteva zvonuri. Cel mai plauzibil e cel legat de cooptarea actriţei Charlize Theron. Pentru un contract rezonabil cred că aceasta ar accepta.

Argumentele pentru luarea în calcul a actriţei sunt următoarele. Vin Diesel este producător şi din trecut am văzut că acesta se orientează spre actori cu care a mai colaborat sau care au avut legătură cu colaboratorii lui. Regizorul lui Furious 8 este F. Gary Gary, care a mai lucrat cu Theron la filmul The Italian Job din 2003.

În plus, actriţa a anunţat că nu va mai juca în Mad Max iar în filmul anterior a fost cea mai lăudată prezenţă demonstrând că poate juca şi roluri de fată rea, chiar dacă rolul jucat a fost unul pozitiv. Pe viitor nu mai are decât un proiect iar altul îl va termina în curând, aşadar ar avea timp să filmeze pentru Furious 8. În acest moment filmează pentru The Coldest City, un thriler cu spioni britanici, alături de Sofia Boutella şi James McAvoy. Anul acesta a mai semnat doar pentru un proiect şi va juca rolul principal într-un serial numit Mindhunter.

Actorii a căror prezenţă în Fast and Furious 8 a fost confirmată sunt Jason Statham, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Ludacris şi Tyrese Gibson.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *