Cinderella 2015 – Disney a lansat un trailer nou. Descoperă sinopsis-ul oficial

423

În noaptea dintre ani, Disney şi-a continuat campania de promovare a noii adaptări a poveştii Cenuşăresei printr-un nou trailer de 1 minut.

Cinderella e regizată de Kenneth Branagh, un om cu o vastă experienţă în cinematografie, atât ca actor cât şi ca regizor. În 1990 a câştigat premiul Academiei Europene de Film cu filmul Henry V, atât ca actor cât şi ca regizor.

Scenariul e scris de Aline Brosh McKenna. Aceasta a mai scris scenariul filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”, iar de curând şi-a pus semnătura pe Annie şi The Ivy Chronicles.

Rolul Cenuşăresei e jucat de Lily James, pe care am mai văzut-o în Wrath of the Titans. În film mai joacă Cate Blanchett (Lady Tremaine) şi Helena Bonham Carter (Zâna cea bună), pentru care cred că o să văd filmul ăsta.

Făt frumos e jucat de Richard Madden (Robb Stark din Game of Thrones).

Sinopsis OFICIAL Cinderella 2015

Povestea Cenuşăresei urmăreşte soarta tinerei Ella al cărei tată, comerciant, se recăsătoreşte, după moartea tragică a mamei sale. Dornică de a îşi sprijini tatăl, o primeşte cu braţele deschise pe noua ei mamă vitregă, Lady Tremaine, şi pe fiicele acesteia, Anastasia şi Drisella, în casa familiei.

Când tatăl ei părăseşte lumea celor vii, ea se trezeşte la mila unei familii crude şi, în cele din urmă, într-o servitoare acoperită în cenuşă, redenumită, în batjocură, Cenuşăreasa.

În noua conjunctură, Ella şi-ar putea pierde uşor încrederea în sine, însă ascultă sfatul mamei sale de a fi curajoasă şi blândă. Nu se descurajează şi nici nu îi dispreţuieşte pe cei care abuzează de ea.

Mai târziu întâlneşte un străin elegant în pădure, de care se simte atrasă, fara să ştie ca acela e un prinţ. 

Sinopsis-ul mai conţine o frază, însă nu se abate de la povestea originală.

Cinderella va avea premiera, în România, pe 13 martie.

.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *