Cine va cânta la Bucovina Rock Castle 2015. Cât costă biletul!

481

Între 20 şi 22 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei, se va desfăşura cea de-a cincea ediţie a festivalului Bucovina Rock Castle. Evenimentul e organizat de Consiliul Judeţean, Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina. Camparea este gratuită însă cei care evită cortul au posibilitatea să opteze pentru unul dintre locurile de cazare din localitate pe care le găsiţi pe bucovinarockcastle.ro.

Program Bucovina Rock Castle 2015

Cele mai cunoscute trupe sunt desigur Lună Amară, Travka, Alternosfera, Zdob şi Zdub sau Grimus însă vor mai fi câteva nume interesante.

Joi, 20 august, vor urca pe scenă Breathlast, Relative, Vader, Era Decay si GOD.

Vineri, 21 august, îi puteţi vedea pe cei de la Toy Machines, Basska, Lună Amară, Zdob şi Zdub şi Dubioza Kolektiv.

În ultima zi, sâmbătă 22 august, vă veţi întâlni cu Pinholes, Grimus, Travka, Jan Akkerman&Band şi Alternosfera.

Preţul biletelor la Bucovina Rock Castle 2015

Biletele sunt rezonabile având în vedere că elevii şi studenţii vor trebui să scoată din buzunar 5 lei pe seara de spectacol, iar adulţii 15 lei. Nu există reducere pentru pensionari 😀 . Aşadar, nu vă uitaţi carnetul de elev acasă pentru că vă trebuie la acces! If you want to drink a beer, forget it!

Breathelast este o trupă românească înfiinţată în 2010 din membrii care au mai făcut parte din alte trupe. La început, genul abordat a fost Nu Metal/Alternativ pe care l-au schimbat odată cu noul format. Au scos până în prezent două albume (Maluri şi Cap de craniu) şi un EP.

Relative sunt o trupă rap metal/ hardcore punk din Cluj. Până la festival vor mai avea concerte pe 8 august la Sf. Gheorghe, iar în noiembrie vor reveni în Suceava pe 31. În septembrie vor cânta în Rm. Vâlcea şi Merişani (Argeş) pe 11 şi 12.

Pinholes şi Grimus sunt două trupe de rock alternativ din România. Prima s-a înfiinţat în 2011, în Iaşi şi îşi câştigă treptat fani,  într-un ritm susţinut. A doua s-a înfiinţat în 2005 în Cluj şi are la activ trei albume de studiou: Panikon 2008, Egretta 2011 şi Emergence 2013.

Dubioza Kolektiv este o trupă interesantă din Bosnia care vine cu un sound complex ce îmbină mai multe stiluri dintre care amintim rap rock, reggae, ska, dub, funk rock sau alternative. Versurile sunt incisive chiar dacă sunt rostite pe un ton pacifist. Grupul s-a înfiinţat în 2003 şi are la activ şase albume: Dubioza Kolektiv 2004, Dubnamite 2006, Firma Ilegal 2008, 5 do 12 2010, Wild Wild Est 2011, Apsurdistan 2013.

Au mai cântat la Bucovina Rock Castle în 2012 şi au la activ zeci de festivaluri internaţionale din Europa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *