Festivalul de la Padina

Cine va cânta la Padina Fest în 2016

691

Festivalul de muzică alternativă, Padina Fest, va ajunge în 2016 la a şaptea ediţie organizată pe Platoul Padina din Munţii Bucegi. Evenimentul va avea loc între 28 şi 31 iulie iar organizatorii susţin că anul acesta vor cânta doar trupe româneşti.

Biletele pentru festival pot fi cumpărate încă de pe acum, online, de pe iabilet.ro, eventim.ro sau mytiket.ro. Un bilet costă în mod normal 100 de lei daca nu e cumpărat direct de la festival, unde costă 120 de lei.

Cu toate acestea, dacă vă grăbiţi, puteţi cumpăra biletele mult mai ieftin. Primele 500 de tichete vor putea fi cumparate cu 60 de lei iar următoarele 1000 cu 80 de lei. Copiii sub 12 ani au intrare liberă.

Ce trupe vor cânta la Padina Fest în 2016

Mai sunt multe zile până la eveniment şi se pot întâmpla multe însă în momentul de faţă programul festivalului arată astfel. În seara de vineri, 29 iulie, vor urca pe scenă Viţa de Vie, Coma, EMIL si Robin and the Blackstabbers.

În seara de sâmbăta vor cânta Pixels, Gojira & Planet H, Suie Paparude, Golan şi Baba Dochia. A doua zi de dimineaţă va avea loc un recital al Filarmonicii Muntenia.

Alte informaţii

Pe lângă muzică vom avea ocazia şi anul acesta să ne distrăm. Nu vor lipsi activităţile montane specifice festivalului cum ar fi căţărările pe stâncă, rapelurile, tiroliana sau atelierele de aventură.

Fiind un festival care are printre scopurile sale ridicarea nivelului de educare montană va trebui să respectăm anumite reguli. Nu avem voie cu sticle, scaune, ambalaje, artificii, arme, droguri, lasere, umbrele etc. Unele restricţii ţin de păstrarea unui grad ridicat de ecologizare a zonei altele ţin de siguranţa participanţilor.

În măsura în care vor apărea alte informaţii vom încerca să vă anunţăm. Până atunci vă invităm să vă cumpăraţi bilete cât încă sunt la jumătate de preţ. Cu siguranţă numărul trupelor invitate va creşte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *