Alexandra Usurelu

Opt seri de concerte cu intrare liberă în Bucureşti

534

Am intrat deja în luna decembrie iar diseară trebuie să vină Moş Niculae. Bucureştenii, indiferent dacă au fost cuminţi sau nu şi indiferent de vârsta lor, se vor bucura de prezenţa lui până aproape de Crăciun. În Parcul Titan vor fi organizate o serie de concerte cu intrare liberă, în perioada 6-23 decembrie, iar pe 19 decembrie va fi organizat Concertul tradiţional de Crăciun.

Pe scenă vor urca Alexandra Uşurelu, Narcisa Suciu, Ducu Bertzi, Bere Gratis, Mircea Vintilă şi alţii. Concertele nu vor fi în fiecare seară. Vom avea seri de spectacol mâine, week-end-ul viitor şi între 20 şi 23 decembrie. Vor fi aşadar şapte seri de concerte ce vor începe la ora 17:30 la care se adaugă cea de pe 19.

Scena va fi amplasată în foişorul din capătul aleii principale a parcului cunoscut atât ca Titan cât şi ca Alexandru Ioan Cuza sau IOR.  Zona de acces se află la intersecţia străzilor Baba Novac şi Câmpia Libertăţii. Pentru concertul de pe 19 decembrie, accesul se face din intersecţia străzilor Câmpia Libertăţii şi Liviu Rebreanu iar scena va fi amplasată lângă lac.

Programul celor opt seri arată astfel.

6 decembrie – MiniArtShow, Silvia Dumitrescu&Andantino, Ducu Bertzi;

12 decembrie – Marius Baţu, Alexandra Uşurelu&Muse Quartet;

13 decembrie – Ansamblul Burnaşu, Cornelia şi Lupu Rednic;

19 decembrie –  Cor Music Sound, Narcisa Suciu, Accapela, Monica Anghel şi Andrei Tudor Band, Orchestra Mundi Colour, dirijor Alexandru Ilie, Ana Cebotari;

20 decembrie – Corul Sfântul Andrei Criteanul, Annes;

21 decembrie – Cor Music Sound, Mircea Vintilă&Trupa Brambura;

22 decembrie – Mellina, Bere Gratis;

23 decembrie – Cor Music Sound, Adrian Naidin Trio, Claudia Hanghiuc&Friends.

Bineînţeles că muzica e aproape pe gusturile tuturor însă mie mi-au atras atenţia serile de 12 şi 22 decembrie. Prima e pe gustul iubitorilor de folk iar cea de-a doua pentru cei care asculta muzica de pe radiouri.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *