Lara Fabian

Concertele Larei Fabian au fost reprogramate pentru luna februarie

87

Concertele Larei Fabian de la Sala Palatului, care trebuiau sa aibă loc astăzi şi mâine, 18 si 19 noiembrie, au fost reprogramate pentru 3 februarie 2020.

Biletele cumparate rămân valabile însă cei care vor sa îşi recupereze banii trebuie sa înainteze o cerere în acest sens până pe 8 decembrie 2019. Invitaţiile emise pentru concertele de pe 18 şi 19 noiembrie vor fi anulate.

Lara Fabian şi-a anulat anulat cele doua concerte de săptamâna aceasta din cauza unei infecţii la gât. Aceasta a anunţat cu o zi înaintea primului concert ca nu îl va putea susţine din cauza problemei la gât.

„Dragii mei, cu tristeţe sunt nevoită să anulez concertele mele din această săptămână. În acest moment, sunt complet incapabilă să stau pe scenă şi am fost sfătuită de doctor să mă odihnesc. Regret cu adevărat ce se întâmplă şi realizez că acest fapt va provoca multă dezamăgire… Îmi cer scuze pentru neplăcere. Promit să mă revanşez faţă de voi. A voastră, Lara”, a fost anunţul oficial facut de artista pe reţelele de socializare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *