Bilete la jumatate de pret pentru concertul Black Label Society din iulie

467

Organizatorii concertului Black Label Society din vara lui 2015, ce va avea loc în Bucureşti, au pus la vânzare o serie de bilete la preţ redus.

Primele 300 de bilete din categoria Acces General se vând la 99 de lei. Urmatoarele 500 vor costa 126 de lei. O să vă gândiţi că mai e mult până la eveniment, însă trebuie ştiut că dacă veţi cumpăra biletele de acum, veţi obţine o reducere de aproape 50%, având în vedere că preţul pe care îl veţi plăti la intrare sau în ziua evenimentului este de 176 de lei.

Concertul Black Label Society va avea loc pe 27 iulie 2015 la Arenele Romane, începând cu ora 19:00.

În concert veţi putea asculta cele mai cunoscute piese ale trupei dar şi noile melodii de pe cel mai recent album, lansat pe 8 aprilie 2014, „Catacombs of the Black Vatican„.

Ascultând acest album veţi avea parte de vocea unică a lui Zakk Wylde dar şi de riffurile chitării sale care i-au adus în 2010 titlul de cel mai bun chitarist la Premiile Revolver Golden Awards. 

Acesta şi-a pus semnătura şi pe coloana sonoră a unor filme precum V de la Vendeta, Rock Star, Buffy the Vampire Slayer, Little Nicky etc.

Materialul discografic cuprinde 11 piese standard plus alte două piese bonus, în funcţie de zona în care se vinde. Dark Side Of The Sun se găseşte pe cele mai multe materiale, atât pe cele vândute în Europa, cât şi pe cele din Japonia şi America de Nord.

Al doilea bonus de pe albumele vândute pe bătrânul continent este Blind Man. The Nomad şi Hell and Fire apar ca bonusuri pe materialele destinate americanilor, respectiv niponilor.

Primul extras de pe album e My Dying Time, iar al doilea e Angel of Mercy.

Toate piesele sunt scrise şi compuse de Zakk.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *