Concurs! Câștigă o carte pentru copilul tău!

961

Câștigătorii acestui concurs sunt:

 • Mădălina Pintea – Pinochio
 • Mirela Buzoianu – O mie și una de nopți, Alice în Țara minunilor
 • Romina Gologan – Peter Pan
 • Adrian Chis – O călătorie spre centrul Pământului

———————

Asociația Curtea Veche a fost înființată în 2014 cu scopul de a promova lectura în rândul celor mici. Până acum au fost derulate numeroase proiecte în acest sens, iar noi putem pune umărul la dezvoltarea proiectelor prin donații (inclusiv de cărți), voluntariat sau direcționarea a 2% din impozitul pe venit.

Înainte de a vă decide cum puteți ajuta, aveți ocazia să câștigați o carte (sau mai multe) pentru copiii dumneavoastră, prin tragere la sorți.

Cărțile sunt oferite de Asociația Curtea Veche, iar condițiile de participarea la concurs și expedierea premiilor cade în sarcina noastră, a redacției CafeaGratis.Ro.

Premiile sunt:

Condițiile pentru a participa la tragerea la sorți:

 • Trebuie să vă alegeți o carte pe care vreți să o câștigați (dintre cele cinci de mai sus). Puteți alege mai multe;
 • Lăsați un comentariu la articolul de pe site-ul nostru în care scriem despre cartea respectivă. Nu trebuie să menționați despre concurs ci doar să vă spuneți părerea despre poveștile respective (originale sau repovestite) sau de ce credeți că poveștile respective îi pot ajuta pe copii să se dezvolte;
 • Înainte de a posta comentariul trebuie să vă asigurați că ați trecut adresa de e-mail corectă (nu va fi făcută publică). Aceasta este singura posibilitatea de a vă contacta în cazul în care câștigați.
 • După ce veți posta comentariul sau înainte de asta, vă rugăm să dați like paginii Asociația Curtea Veche.

Cam atât ar fi tot, dar vă mai spunem următoarele …

Pentru a participa la una dintre cele trei trageri la sorți trebuie să lăsați comentariul sau comentariile până pe 19 februarie 2017, la ora 12:00. Vor fi considerate valide și cele care sunt aprobate după ora aceasta.

După ora 16:00 (19 februarie) va avea loc o tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați aici și vor fi contactați pe adresele de mail pentru a ni se comunica adresele fizice spre care să expediem cărțile.

ATENȚIE! Unei persoane care trimite mai multe comentarii nu îi va fi luat în considerare decât primul comentariu pentru fiecare carte în parte, adică maxim cinci comentarii.

V-am fi recunoscători dacă ați distribui acest concurs pe paginile dumneavoastră de Facebook! BAFTĂ TUTUROR!!!

UPDATE 19 februarie 2017

Până în acest moment nu a dorit nimeni să participe la concurs. Ca atare, acesta se prelungește până pe 1 martie 2017, la ora 21:00. Tragerea la sorți se va face după această oră.
2 thoughts on “Concurs! Câștigă o carte pentru copilul tău!

 1. Madalina PIntea

  Povestile alese pentru concurs sunt atat de frumoase incat e greu sa alegi doar una. Sunt povestile copilariei si toate au contribuit la dezvoltarea noastra. Sunt curioasa asemeni lui Alice, asemeni lui Peter Pan mi-e greu sa ma gandesc ca sunt un adult si imi sta sufletul la momentele copilariei alaturi de mama, cu cartile in mana sau jucandu-ma cu papusile. De la Pinocchio am invatat ca o sa-mi creasca nasul daca mint si ca atare nu puteam sa ascund nimic de parinti, nici macar o boacana. A urmat perioada adolescentei presarata cu romanele lui Jules Verne, in care minunatii care pe vremea scriitorului nu pareau a fi posibile in ziua de azi exista. Pentru mine Jules Verne a fost un magician prin modul in care iti capta atentia si un om care a prevazut viitorul. Fiecare din aceste 4 carti sunt minunate pentru juniori si copii in general. Imaginatia lor are doar de castigat

 2. Redacția Post author

  Mulțumim pentru feed back și vă așteptăm să participați la concurs sau să îi invitați pe cei care doresc să facă asta! Mesajele care contează pentru concurs sunt cele postate din dreptul celor cinci cărți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *